Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu oyuncu yaşı abartma konusunda üstüne yok yaw
Hem genç yetenekli scout işi futbolcular istiyorsunuz hem 33 yaşında gomis i 15 milyona satmıyorsunuz bu kafayla gelmişsiniz bu kafayla gidersiniz .
?Takotomo Kap lazım
çünkü cok beklediler feghouliyi ondan ....yoksa 5 ay sakat oynamış,fedakarlık yapmıs adama bu kadar sövülmez.Forumdaki Belhanda antipatisini kısmen anlıyorum da Feghouli düşmanlığını gerçekten anlamıyorum. Yahu Sinan Gümüş'ü bile sırf Terim 2-3 maç oynattı 1 maçta da 3 puan getirdi diye yere göğe sığdıramyorsunuz ama herşeye rağmen kritik goller atan, asistler yapan, bazı maçlarda ilerde tek top tutan adamı bu kadar gömüyorsunuz.
Fena takim,benim favorim kaybederse tecrubeden derim hemen hepsi gencDembele muthis atti
3-1Fransa ondeitalya macında son durum nedir?
Feghouli gibi kanat oyunsunu elimizde bulundurmamız büyük bir hareket zaten.Fatih hocanın taktiğinde ileride topu tutabilecek adamlarla hücumu oynamak. Feghoulide şüphesiz bunu en iyi şekilde yapan futbolculardan.Kamptan geçmiş bir feghouli muazzam olur yalnız bu maaş çok yüksek ve bu sene maaşına göre hiç iyi bir performans gösteremedi.Forumdaki Belhanda antipatisini kısmen anlıyorum da Feghouli düşmanlığını gerçekten anlamıyorum. Yahu Sinan Gümüş'ü bile sırf Terim 2-3 maç oynattı 1 maçta da 3 puan getirdi diye yere göğe sığdıramyorsunuz ama herşeye rağmen kritik goller atan, asistler yapan, bazı maçlarda ilerde tek top tutan adamı bu kadar gömüyorsunuz.
Seneye gomis ve rodriues zorluk derecesi üzt düzey maçlarda pek bir şey yapamayacağından eminim.Hazır parlamışken iklisini de satmalıyız. CL de hiçbir şey yapamazlar belki rodrigues bir şeyler yapabilkir ama olası form düşüklüğünde tüm piyasasını kaybederiz yazık olur.
Dostum sende haklısın kendi açından ama çöp oyuncuna kim para verip alır ister yaşlı ister genç olsun hem oyuncu satıp hem başarılı olmak zorundayız uefa bu yüzden ceza veriyor hep zarar ediyoruz .Hayir ben sunu diyorum.
Gomis 29 gol ve 5 asistle oynadi. 3.250 aliyor
Rodriguez 7 gol 8 asistle oynadi 1.5 aliyor.
Bu 2 kisi olmasa sampiyon olurmuyduk. Mumkun degil. Yani bu 2 li bize 50 milyon euro getirdi.
Onun yerine Belhanda, Feghouli, Selcuk , Tolga ve Ereni sat 35 e ,.ki 5 inin toplam katkisi o ikilinin yarisi kadar yok, ve 15 milyonluk maas butcesi yarat diyorum ??
Ise yarayan adami ninem de satar diyorum.
Muhim olan ise yaramayip 15 maas alan guruhu yollamak diyorum yasa takilma. Gomis 2-3 yil daha cok stoper gomer.
O 5 li ise gecen yil da coptu onumuzdeki 3 yil da cop olmaya devam edecekler diyorum.