Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1527894084231.webp
leeds united 6.golü atarken:kırmızıkalp::sarıkalp:

Belhanda
Thomasson
Ndiaye
Bennacer
Fernando
Donk

orta saha kadrosu size ne ifade eder? Gündemde ismi geçen oyunculardan net alabileceğimiz 3 isimle beraber bu kadro şekilleniyor.

Belhanda
Thomasson
Ndiaye
Bennacer
Fernando
Donk

orta saha kadrosu size ne ifade eder? Gündemde ismi geçen oyunculardan net alabileceğimiz 3 isimle beraber bu kadro şekilleniyor.
tanımam etmem
sayesinde ligi domine etme ihtimalimiz artar
mantıklı iş olur

Trezeguet yüksek ihtimal yeni oyuncumuz beyler. Kasımpaşa'nın elinde satın alma opsiyonu olduğu için transferde geri kaldık. Kullanmasalar şimdiye imza atılmıştı. Sezon ortasından bu yana ilgimiz var aylar öncesinden söylemiştim.

Kasımpaşa'da Galatasaray'ın isteğini bildiği için direkt olarak aldı. Fatih hoca kendisini çok beğeniyor. Garry ve Belhanda yolcu bu arada buna da emin olabilirsiniz.

Belhanda
Thomasson
Ndiaye
Bennacer
Fernando
Donk

bennacer videolardan izlediğim kadarıyla emre b. tarzı ama defansif durumu nasıl bilmiyorum.
fernando
bennacer belhanda
olur. terim kesinlikle seneye 4 3 3 devam edicek örneğin 10 numara haberleri bana gerçekçi gelmiyor :)
ndiaye konusunda netim hala asla galatasaray seviyesinde tekniğe sahip değil muhteşem bir hız var ama ndiaye kalsaydı biz çok onceden şampiyon olurduk lafını doğru bulmuyorum

Trezeguet yüksek ihtimal yeni oyuncumuz beyler. Kasımpaşa'nın elinde satın alma opsiyonu olduğu için transferde geri kaldık. Kullanmasalar şimdiye imza atılmıştı. Sezon ortasından bu yana ilgimiz var aylar öncesinden söylemiştim.

Kasımpaşa'da Galatasaray'ın isteğini bildiği için direkt olarak aldı. Fatih hoca kendisini çok beğeniyor. Garry ve Belhanda yolcu bu arada buna da emin olabilirsiniz.
rodri yasin out emre mor trezeguet in diyebilir miyiz yani

Galatasaray uefadan transfer ve bütçe sınırlaması gelse bile trezegetnin 5 milyonluk serbest kalma bedelini ödeyip renklerine baglayacak(milliyet)

''rodrgiues satılmasa da trezegetinin transferi bitirilecek''(dün de rodrgiues kalsa da trezeget alınacak dedi milliyet)

''ayrıca emre morun opsiyonuna 8 milyon avo konulmasına Galatasaray sıcak bakıyor''

milliyet

Rodrigues kalırsa Emre + Trezege gelmez bence bu ikisi gelip Rodriye yol verilecek , O para ilende Forvet - Orta saha , Nagatomo falan halledilir

Belhandaaaaaaa güle güle lan.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Rodrigues 'in takımda kalacağını düşünüyorum bir anda tüm haberler kesildi onun hakkında. Eğer Feghouli için Fransa iddiaları doğruysa ancak o zaman gerçekleşir Trezeguet transferi ki buna bile çok imkan vermiyorum

Gomis
Trezeguet-Belhanda-Rodrigues

Şeklinde olur o zaman da hücum hattımız ...

Rodrigues kalırsa Emre + Trezege gelmez bence bu ikisi gelip Rodriye yol verilecek , O para ilende Forvet - Orta saha , Nagatomo falan halledilir
niye? trezeget kanat forvette oynar,gol bölgelerinde cok etkili.neticede şampiyonlar ligi de var.geniş ve iyi bi kadro lazım.emre mor gelip ilk 11 oynayacak diye bi kaide yok.yerli kadrosu için alınıyor emre mor.

niye? trezeget kanat forvette oynar,gol bölgelerinde cok etkili.neticede şampiyonlar ligi de var.geniş ve iyi bi kadro lazım.emre mor gelip ilk 11 oynayacak diye bi kaide yok.yerli kadrosu için alınıyor emre mor.
Kiraladığımız adamı 4. kanat opsiyonu olarak görmeyiz bence Sergen , Bu 4 ü biraz fazla olur daha Sinanda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt