Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaraylı yöneticiler, Emre Mor’u satın alma opsiyonuyla kiralamak için pazartesi günü İspanya’ya çıkarma yapacak. Genç yeteneğin menaceriyle yapılan görüşmelerde Galatasaray’ın anlaşma sağladığı iddia ediliyor. (Fanatik) Red Report on Twitter
1e78238375066f1c5212fed8274cc049.jpg

Delaney 25 milyon euroya Dortmund'a gidiyormuş.

Şu adamı almadık diye ettiğimiz zararın haddi hesabı yok.

Kanal Sassuolo Acerbi'ye yaptığımız 15M'luk teklifle transfer etmeye en yakın takım olduğumuzu yazmış. Bu para aşama aşama verilecekmiş (İtalyanca bilen varsa kontrol etsin lütfen)

Serdar Aziz'in abisi h.o.

Galatasaraylı yöneticiler, Emre Mor’u satın alma opsiyonuyla kiralamak için pazartesi günü İspanya’ya çıkarma yapacak. Genç yeteneğin menaceriyle yapılan görüşmelerde Galatasaray’ın anlaşma sağladığı iddia ediliyor. (Fanatik) Red Report on Twitter
1e78238375066f1c5212fed8274cc049.jpg
Misal niye p.tesi, c.tesi degil niye p.tesi. resmi kurum mu lan bu

Kanal Sassuolo Acerbi'ye yaptığımız 15M'luk teklifle transfer etmeye en yakın takım olduğumuzu yazmış. Bu para aşama aşama verilecekmiş (İtalyanca bilen varsa kontrol etsin lütfen)

İmkansız

Selçuk demedimi git derlerse giderim kal derlerse kalırım diye çift taraflı fesih ile bütçe rahatlaması yapmak lazım

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, Emre Akbaba için Tolga Ciğerci ve Eren Derdiyok'u teklif etti, Alanyaspor'un cevabı "İyi bir teklif ama Fenerbahçe önümüze nakit koyabilir. Seçim geçsin konuşuruz" oldu. [Akşam]
Tolga ve erenin maaşları çok yüksek alanya için. Bu haber yalandır. Tabi şöyle bişey var. Sözleşmelerinin son senesinde oldukları için uzun vadeli daha düşük sözleşmeyi belki kabul edebilirler.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hoca sadece defansa yüksek mebla vereceğini iletmişti. Acerbi olur ama o kadar para veriyorsak, Maicon gidici

Selçuk demedimi git derlerse giderim kal derlerse kalırım diye çift taraflı fesih ile bütçe rahatlaması yapmak lazım

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladığın manada demedi maalesef:(.

Önümüzdeki sezon sonu kontratı bitiyor ya, o zaman için konuştu. Şu an bir yere gitmeye niyeti yok yani:mad:. Sözleşmeyi şimdiden uzatmanın yolunu yapıyor kerkenez de artık yemezler.

Ah şimdi Aysal başkan olacaktı ki, yapıştırırdı kallavi kontratı!...

Bence kanat oyuncusu değil cambaz istiyorsun Akif sen garry gayet yeterli ve dengeli oyuncu

Garrynin sıkısan maclarda yetersiz kalacagini dusunuyorum..2. Yarinin ilk 5-6 haftasi ve son 5-6 haftasi aradindaki periyotta bu adam icin soylenenler net bicimde aklimda cok ciddi tartisildi burada.. o doneme donmesinden korkuyorum acikvasi epey msla baglsmisti

Ayrıca başıma birşey gelmicekse gomisi beğenmiyorum 29 gol attı ana büyük maç topçusu değil Feneve sekiztaşa saplıcak adamlarda lazım seneye lig çok saha zor olucak derbiler önemli puan kaybı olmaması lazım

Tosici attiran penaltiyi aldiran ilk golden once topu indiren kimdi diye sorarlar adama.. bjk macinin yildiziydi adam

Garrynin sıkısan maclarda yetersiz kalacagini dusunuyorum..2. Yarinin ilk 5-6 haftasi ve son 5-6 haftasi aradindaki periyotta bu adam icin soylenenler net bicimde aklimda cok ciddi tartisildi burada.. o doneme donmesinden korkuyorum acikvasi epey msla baglsmisti
Bu kadar iniş çıkış olur normaldir önemli verdiği katkı
Takımların bile sezon içinde böyle periyotları oluyor

İyi teklif gelmesi halinde satılmayacak futbolcu yoktur.. Buna Muslera da dahil.. Tabii satılmasını istemem ama kulubun menfaatlerini düşünmek durumundayız.

Yaş, performans , maliyet gibi kriterleri düşünerek Gomis, Belhanda ve Maicon u öncelikle satmalıyız diye düşünüyorum. Garry için de 25 veya üstü her teklif degerlendirilmelidir.

Ben yerli olarak Emre Mor, Emre A., Kaan Ayhan ve Okay ı takımda isterim. Okay ı Trabzon ucuza bırakmaz.. Kaan kulubuyle yeni sozlesme imzaladı. 2 Emre yi kacırmamalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt