Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Villarreal, Başakşehirli Edin Visca için €4M teklif etti.

Acerbi imkansız şu aşamada ayrılmak istiyor ama fiyat çok uçuk geçen yıl 12 istemişlerdi.

Acaba Maicon'u takasta versek kabul ederler mi?

Acerbi hakkında son hatırladığım haberlerde oyuncu ayrılmak istiyordu.

Başka şartlarda imkansız 15 milyon verdikten sonra Kamil Glik-Mangala falan alınır.

Feghouliyi gönderip yerine Visca alirsak kötü olmaz. Feghouli iyi ve yaz kampindan sonra daha iyi olabilir, ama Visca yillardir iyi performans sergiliyor. Ayrica çaliskan topçu ve Feghouli kadar maas almaz. Hücumda çalişkan topçulara da ihtiyacimiz var

Bu Ali Koç şiirmi okuyor yoksa konuşmamı yapıyor belli değil.

Şimdi 3-B sınıfından Ali Koç bize Fenerbahçe marşı okuyacak.

Gomis bütün sezonun %100 lük dilimin %45'ini kazandırmış lig rekoru kırmış adam. Yok doymuyor illa genç alacak ya da başka birini Gomisi satacak. Bir aktiflik olsun illa. Maddiyatla falan da ilgisi yok he transfer olsun diye

Belhanda'yı sezon içinde yerden yere vurup sene sonunda Hasani hemen gelsin diyor :D Fransa'da Montpeiller ile şampiyon olmak kolay iş değil. Ferhan dediğiniz arkadaş önce Fransa'da bir takıma gidip 11 falan oynasın sonra gelsin karşılaştıralım.

Transfer hastalığı buna deniyor.

Biraz elinizdekilerin kıymetini bilin , gelen geçen herkesi kendi oyuncularınızdan üstün tutuyosunuz.

Trezeguet'in de istatistik iyi ama 5 bile fazla bence.İki tane oyuncuyu 10+ paraya satınca herkesi o paraya satabileceğimiz gibi bir algı oluştu.

Bakmamız gereken oyuncular ya Avrupa'da gözden düşmüş genç tipler (misal seneler önceki şuan ki Campbell mesela -ki bence o artık burda da yapamaz- ya da Balotelli ya da 2-3 sene önceki Ben Arfa tarzı) ya da Rodrigues gibi hiç piyasası olmayan tipler.5M'a ligden Trezeguet veya Visca'yı kovalamak değil yani. Bu parlayanları hemen 5-6'ya alayıp yükseğe satarım muhabbetini zaten senelerdir üç büyükler olarak yapılıyor. Talisca gibi kiralamalar ya da Rodri ayarı transferler.

Burda hoca istediği profili söyleyecek scout komitesi araştıracak. Hoca'nın her transfer için isim önermesi ya da menajer önerisi beklemek yeni zararlar demek.

598b92648ec6c.jpeg

Geldi mi

Belhanda dediğiniz adam da sezon içinde ceza sahasına en fazla pas veren 10 numara. Ayriyeten dakika 80'de rakibe basıp top kapabilen bir adam.

Skora katkısı düşük kaldı okey ama biraz özgüveni kırıldı. İkinci yarının sonuna doğru şut falan çekmeye başladı.

Selcuk dan kurtulmamiz lazim, cok fazla yillik gideri var bu adamin, UEFA sinir getirirse en azindan 3 milyondan kurtuluruz

15 gol atıp bunların bir kaçını fb/bjk atsa kral mı olacaktı?
Derbi maçı kazanmak demek motivasyon demek taraftara gaz demek stada dah çok taraftar çekmesi demek senin forvetin büyük maçlarda gol atamıyorsa bu ciddi bir sorundur ben gomis yetersiz demedim bize büyük maçlardaki iş yapacak adam lazım idda ediyorum balotelli gelse feneri kadıköyde devirirz adam psikolojik üstünlük fener defansı ilişmez bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt