- 18 Temmuz 2009
- 81.695
- 238.568
- 5.093
ultrAslan china mı
Galatasaray Düşmanlarının .........

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ultrAslan china mı
Galatasaray Düşmanlarının .........

Sinan+Serdar=Trezeguet gayet mantıklı ve oluru var gibi duruyor.
Serdar seneye bjk yada fenere gider yalnız.
Muslera-İsmail-Linnes-Nagatomo-Ozan-Serdar-Feghouli-Rodrigues-Belhanda-EmreOnyekuru yazda zaten burda olmayacak belli etmis.
@Murat Saylak yazin kac transfer yapmamiz lazim sence
çilek pasta elma armut derken bitirmiş kulübüÜnal Aysal kulübü batırmış ya.
Ateş de var mı renktaş? Kırılıyorum ateşten..
Muslera-İsmail-Linnes-Nagatomo-Ozan-Serdar-Feghouli-Rodrigues-Belhanda-Emre
Actigim konuda 12 oyuncu gerekli demistim, tabi üstteki isimlerin kalacagini varsayarak. Rodrigues satildi, Serdar gidecek, Ozan'i da sezon sonu yolladigimiza göre 15 transfer gerekiyor. Kadroda futbolcu diyebilecegimiz pek birsey kalmamis gibi görünüyor.
Maicon-Ahmet-Ömer-Mariano-Tarik-Fernando-Donk-Ndiaye-Selcuk-Onyekuru-Sinan-Mugdat sepetlenmeli. 5 oyuncu haric zaten hepsinin sözlesmesi bitiyor. Bizde aldiklari paranin yarisini bile alamazlar bir yerde.
Teşekkür ederim hocam Abdürrahim Albayrak'i gördükçe tansiyonum çıkıyor valla. Zaten sevmezdim bir de işini yapamayınca iyice çekemez oldum.Gecmis olsun renktasim. Bunlar adami daha fazla hasta eder.
İyi akşamlar 7 aydır forvet bekleyen Galatasaray taraftarı..
1-2 yıl öncesine kadar botokslu diye hakaret edilen yerden yere vurulan adam yine kıymete bindi.çok kıymet bilmez vefasız bi taraftar kitlemiz var. Aynısını şuan terime yapıyorlarÜnal Aysal kulübü batırmış ya.
Yıldırım Demirören: "Şu anda yeni sisteme göre kulüplerin bankalara olan borçları yapılandırılacak. Bugün baktığımızda kulüplerimiz borç faizlerini ödeyemiyorlar. Bundan sonra kulüpler bütçelerine göre hareket etmek zorunda kalacaklar." (A Spor)fener Alberth elis’i Aliyormus. Tam bizim garry,nin yerine aradugmiz adam...genc ve cok hizli bir kanat