Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan+Serdar=Trezeguet gayet mantıklı ve oluru var gibi duruyor.

Serdar seneye bjk yada fenere gider yalnız.

DwUvC6mWwAAi7ob.jpg

bekle bizi eskisehirspor

Onyekuru yazda zaten burda olmayacak belli etmis.

@Murat Saylak yazin kac transfer yapmamiz lazim sence

Onyekuru'nun özel hayatı fazla hareketli, Avrupa'da barınması kolay değil üst seviyede.

İyi akşamlar 7 aydır forvet bekleyen Galatasaray taraftarı..

Onyekuru yazda zaten burda olmayacak belli etmis.

@Murat Saylak yazin kac transfer yapmamiz lazim sence
Muslera-İsmail-Linnes-Nagatomo-Ozan-Serdar-Feghouli-Rodrigues-Belhanda-Emre

Actigim konuda 12 oyuncu gerekli demistim, tabi üstteki isimlerin kalacagini varsayarak. Rodrigues satildi, Serdar gidecek, Ozan'i da sezon sonu yolladigimiza göre 15 transfer gerekiyor. Kadroda futbolcu diyebilecegimiz pek birsey kalmamis gibi görünüyor.

Maicon-Ahmet-Ömer-Mariano-Tarik-Fernando-Donk-Ndiaye-Selcuk-Onyekuru-Sinan-Mugdat sepetlenmeli. 5 oyuncu haric zaten hepsinin sözlesmesi bitiyor. Bizde aldiklari paranin yarisini bile alamazlar bir yerde.

Ateş de var mı renktaş? Kırılıyorum ateşten..

Hocam bir haftadır hastayım, ilk günler vardı ateşim ama neyse ki şu an artık ateşim çıkmıyor. Sadece öksürük, burun akıntısı baş ağrısı ve klasik grip kas ağrılarıyla mücadele ediyorum. Eskiden en kötü gribi 2 gün yatar atlatirdim. İlk defa bu kadar uzun sürdü.

Muslera-İsmail-Linnes-Nagatomo-Ozan-Serdar-Feghouli-Rodrigues-Belhanda-Emre

Actigim konuda 12 oyuncu gerekli demistim, tabi üstteki isimlerin kalacagini varsayarak. Rodrigues satildi, Serdar gidecek, Ozan'i da sezon sonu yolladigimiza göre 15 transfer gerekiyor. Kadroda futbolcu diyebilecegimiz pek birsey kalmamis gibi görünüyor.

Maicon-Ahmet-Ömer-Mariano-Tarik-Fernando-Donk-Ndiaye-Selcuk-Onyekuru-Sinan-Mugdat sepetlenmeli. 5 oyuncu haric zaten hepsinin sözlesmesi bitiyor. Bizde aldiklari paranin yarisini bile alamazlar bir yerde.

Vizyonlu biri olsa bu yaz kadroyu komple satio yada en azindan 10-12 isimle ayrilip 0 dan kadro yapmamiz lazim.

Yıldırım Demirören: "Şu an kulüplerimizin sürdürülebilir kredibilitesi kalmadı. Borç miktarı artık artmayacak. Kulüplere nefes alacakları imkanlar sunulacak." (A Spor)

fener Alberth elis’i Aliyormus. Tam bizim garry,nin yerine aradugmiz adam...genc ve cok hizli bir kanat

Yıldırım Demirören: "Şu anda yeni sisteme göre kulüplerin bankalara olan borçları yapılandırılacak. Bugün baktığımızda kulüplerimiz borç faizlerini ödeyemiyorlar. Bundan sonra kulüpler bütçelerine göre hareket etmek zorunda kalacaklar." (A Spor)

Yıldırım Demirören: "Çok mutluyum. Türk futbolunun ve kulüplerin kurtulması için senelerdir çabalıyorduk ve artık sonuç verdi. Kulüplerde yeni bir borçlanma değil. Mevcut borçların yapılandırılması. %50'sini başardık. Bundan sonra da inşallah tamamını başaracağız." (A Spor)

Ne diyor bu

fener Alberth elis’i Aliyormus. Tam bizim garry,nin yerine aradugmiz adam...genc ve cok hizli bir kanat

Her hizli kanat is yapmiyor hocam, Castillo da geldi Trabzona pek ise yaramadi hizdan otesi hem MLS'de savumalar inanilmaz bos birakiyor burda imkansiz o alan bulmak. Eger Comollinin beyini az calisiyorsa, yazin Brahimile on-protokal yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt