Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
12 ocakmi
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alan ve ighalo bedava gelirse ligin içinden geçeriz.netAlan ve Ighalo bedava gelsin iste. Daha iyi oyuncu alamayiz.
Alan, Ighalo, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Emre tam 6 kaliteli ofansif oyuncu demektir.
Mugdat, Eren ve Sinan'i satip alternatif olarak bir kanat oyuncusu daha alinabilir.
Hocam bir haftadır hastayım, ilk günler vardı ateşim ama neyse ki şu an artık ateşim çıkmıyor. Sadece öksürük, burun akıntısı baş ağrısı ve klasik grip kas ağrılarıyla mücadele ediyorum. Eskiden en kötü gribi 2 gün yatar atlatirdim. İlk defa bu kadar uzun sürdü.
Bir kulübü batıran yaptığı saçma sapan transferler yüzünden senelerce sürünen ve sürünecek olan kulübün başkanı su an da ülke futbolunun başında hal böyle olunca bundan sonra çok kupayı evimizden izleriz ülke olarak...4 buyuklerin durumu cok kotu diyor serkan korkmaz, demiroren maalesef maalesef diye cevap veriyor ama besiktasin borcunu yapan adam karsisinda ve cozum recetesi acikliyor bu adam. Nasil bi ulkeyiz anlamiyorum ki
Şerefsiz medya içinde nadide bi çiçek gibi evren. Hakkımızı savunan gerçek bi galatasaraylıEvren yargı dağıtıyor
Aynen öyle biraz sabırŞerefsiz medya içinde nadide bi çiçek gibi evren. Hakkımızı savunan gerçek bi galatasaraylı