Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan ve Ighalo bedava gelsin iste. Daha iyi oyuncu alamayiz.

Alan, Ighalo, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Emre tam 6 kaliteli ofansif oyuncu demektir.

Mugdat, Eren ve Sinan'i satip alternatif olarak bir kanat oyuncusu daha alinabilir.
Alan ve ighalo bedava gelirse ligin içinden geçeriz.net

Hocam bir haftadır hastayım, ilk günler vardı ateşim ama neyse ki şu an artık ateşim çıkmıyor. Sadece öksürük, burun akıntısı baş ağrısı ve klasik grip kas ağrılarıyla mücadele ediyorum. Eskiden en kötü gribi 2 gün yatar atlatirdim. İlk defa bu kadar uzun sürdü.

10 sene evvel bu anti viral ilaclarin viruslerin bazi tiplerini super virus diye bilinen mutasyona ugramis sekle getirdigine iliskin bir makale okumustum tip dergisinde

Belki influenza nin her sene degisime ugramasi gibi, daha direncli bir versiyonuna kapilmis olabilirsin

4 buyuklerin durumu cok kotu diyor serkan korkmaz, demiroren maalesef maalesef diye cevap veriyor ama besiktasin borcunu yapan adam karsisinda ve cozum recetesi acikliyor bu adam. Nasil bi ulkeyiz anlamiyorum ki
Bir kulübü batıran yaptığı saçma sapan transferler yüzünden senelerce sürünen ve sürünecek olan kulübün başkanı su an da ülke futbolunun başında hal böyle olunca bundan sonra çok kupayı evimizden izleriz ülke olarak...

adi alan olan bir oyuncuyu transfer etmisiz

4 üydü 7 oldu, 10 oldu derken şimdi de 12... Filmin sonunu biliyoruz

Screenshot_20190107-211806.webp

??

En başından beri söylüyorum Alan+Demba Ba harika olur. Sene sonu da Ba yerine sağlam bir forvet alırız.

takımda 1 tane forvet yokken gene yedek sol bek mi transfer etmişiz anlamadım ben...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt