Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DwOyFQkXcAAq143

Gurbetçi olarak Türkçemin geri olduğunun farkındayım. Ama bunu dahi anlayamayacak kadar rezil olduğunu bilmiyordum Turkcemin..

Vizyon united Fabregas’tan sonra Adrien Silvayı da kadrosuna katıyormuş. Giderek güçleniyorlar.
Artık herkes anlamıştır mali moç’un nasıl bir fb hayal ettiğini. Hala anlamayanlar varsa puan tablosuna sık sık baksınlar :asd:

Anlamıyorum podolski de bizde top oynadı o da az kaldı. Ama fenere gider misin diye sorsan kıçıyla güler. Hiç bana artık profesyonel futbolcu devri diye gelmesin kimse. Bu kadar profesyonellik fazla. Özellikle bu senede.. Yanlış tanımışım yolu açık olmasın

Anlamıyorum podolski de bizde top oynadı o da az kaldı. Ama fenere gider misin diye sorsan kıçıyla güler. Hiç bana artık profesyonel futbolcu devri diye gelmesin. Bu kadar profesyonellik fazla. Özellikle bu senede.. Yanlış tanımışım yolu açık olmasın

Podolski ve Melonun Galatasaray tutkusu suan takimda hic birinde yok

Aşırı beceriksizler. Almayı geçtim, adam gibi satmayı bile başaramıyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adami yollayan biziz, Fenerbahce talip oluyorsa teklifi reddetip ben anadolu takiminda oynamak istiyorum mu desin sacmalamayin

kamp bitene kadar en az 2 transfer gelmezse baya olay çıkar

sıkıntı yok gençler bilge adam abdürrahim profösör terim ,skaut şaş,skaut davala büyük oyuncular peşinde, yeni çöplerle hayatınız şenlenecek ...

Bu adama hain diyenler albayrak ve cengiz destekleyicilerle aynı kafada. Zaten onlarda öyle düşünüyor. Bu yaşta böyle bir şova ihtiyacını sanmıyorum. Adam kulubünden bile arap kulubü diye bahsediyor. Bu adamı yollayanlar yatacak yeriniz yok.

Manu da costa garry drn sonra satıldı , adamın parasını aldılar , yerine adam aldılar, manu da costa idmana bile çıktı bizimkiler halaa garryi satamadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu beceriksizler forvet filan alamayacaksa Gomis'i geri getirsinler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt