Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belki bir yerli ile kapatacagimiz bir yeni transfer nöbeti

Ersun balonu ne zaman gelmişti biri söyleyebilir mi

Koscienly kariyerinde sadece ilk defa bu kadar ağır sakatlık yaşadı,son 3 maçta oynattı Emery,bugün haberler var göndermeye karar vermiş 330 epl maçı yapmış lider stoper işte....İngiliz olmadığı için ligden koparman da kolay....Ozan ile müthiş bir savunma olurlar

Ulan bu yönetimin taaaa!! Ulan hani hazırdı transferler... Hani bombalar patlayacaktı, hani temkinliydiniz aylar önceden sözleşmiştiniz... Kamp başladı ama bunlardan hala haber yok... Ulan böyle beceriksiz yönetim görülmedi yemin ederim.

Serdar konusunda her geçen gün farklı bilgiler ortaya çıkıyor ve Terim'in onu kadroda istememesi konusunda daha fazla hak vermeye başladım. Serdar normalde çok sakatlanan ve çok fazla maç kaçıran bir oyuncu olsada oynadığı maçlarda genelde iyi işler yaptığını, savaştığını ve ortaya bir karakter koyduğunu düşünenlerdenim. Galatasaray forması da yakışan bir oyuncuydu, takımda kalmasını isterdim ama bizim şimdi şimdi öğrendiğimiz belki de daha bilmedğimiz ama Terim'in kulağına gelen şeylerde olabilir. Kadro yapılanmasında olmamasını doğal karşılarım ama,

Biz bunu sürekli yapıyoruz, elimizdeki değerleri değersizleştirip hiç para kazanmadan başkalarına gönderiyoruz. Burada yanlış olan bu bence, Serdar'ı istemiyorsanız bu değeri bir şekilde maddiyata döküp para kazanman lazım. Zaten mevcut durumumuz ortadayken sürekli oyuncu satıp oyuncu almamız gerekiyorken elinde para edecek oyuncuyu hiç etmenin ne anlamı var?

Bazı konularda cidden çok kötü yönetiliyoruz. Zaten Galatasaray gibi bir markayı yıllardır kullanamadıkları yetmez gibi birde abuk sabuk işlerle meydanı ibb gibi mide bulandırıcı takımlara bırakmları çekilir gibi değil.

Koscielny ne ara 33 yasina gelmis yav ben bu herifi 28 falan saniyordum vay be.

Fatih hoca acaba bu serdarın yaptığından haberi oldu ve öyle mi yolladı ? helal olsun oyleyse. Ulan kaptan olacak dediğimiz herife bak. muhtemelen biz göndermesek yine bedavaya fenere giderdi. bursa taraftarı bunu bosa ıslıklamamıs belli oldu

Podolski ve Melonun Galatasaray tutkusu suan takimda hic birinde yok

Aynen bu benim de aklıma geldi. Yabancılar daha fazla bağlanıyor camialara. Ben Melo’nun Fener’e Beşiktaş’a, Alex’in bize veya Beşiktaş’a, Nouma’nın bize veya Fener’e gidebilmesine ihtimal bile vermiyorum. Ama ne hainlik varsa yerlilerde var. Bunun bir sebebi de çocukken hangi takımlı olduklarını iyi bilmememiz. Ve Fenerli veya Beşiktaşlı bebelerin bile bizim altyapımız en güçlüsü olduğu için ailelerinin bizim altyapıyı istemeleri ve büyüdüklerinde çocukken tuttukları takınlara gidince bizim arkamızdan atıp tutup yedikleri kaba pislemeleri.

AppropriateRingedBasilisk-size_restricted.gif

Ya herkese inanıp herkesi savunuyorsunuz da niye bir tek yönetime karşı bu yaklaşım içinde değilsiniz ben bunu anlamadım.

Yonetimin savunulacak yanlari birer birer yaptiklari hatalar karsisinda tukeniyor cunku

Bizi Dursun'dan ve menden kurtarmalari cok buyuk lutuf ama bunun disinda hanelerine yazilacak bir arti yok

Yalanciliklari, transfer faciasi ise cig gibi buyumekte

Öğlen Alan geliyordu şimdi Albayrak'ın hiç bir oyuncuyla anlaşmadık haberi düşer yine yangın yeri olur buralar.

Burayı kilitleyip Yönetim Nöbeti'ne geçelim diyenler???

Apo,Hasan ve Şükrü kampta değilmiş transfer görüşmelerindeymiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt