Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlesmesinin bitmesine 6 ay kala her oyuncu ve menajeri ile görüsebilirsin. Adrien Rabiot daha 2 gün önce Barcelona ile anlasti mesela yaz icin. Alan 19'unda serbest kaliyorsa senin bu adamla Agustos ayinda bile anlasma yapabilecegin ortam varmis demektir. Sen bu oyuncuyla ve menajeriyle o zaman anlassaydin simdiye borsaya bildirirdin. Kampa gelmese de KAP'a bildirmede bir engel yok. Demekki ortada henüz biten bir transfer yok. Abdürrahim gibi üstün zekalarin ne kadar hazirlik yaptigi belli oluyor. Kasimpasa bile ilk haftada 2 adam birden aldi.
imza kere imza

Alan kendine alan mı bekliyor inmek için, taraftarı yine mi kandırma peşindeler anlamadım

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

heart-attack-gif.gif

Sözlesmesinin bitmesine 6 ay kala her oyuncu ve menajeri ile görüsebilirsin. Adrien Rabiot daha 2 gün önce Barcelona ile anlasti mesela yaz icin. Alan 19'unda serbest kaliyorsa senin bu adamla Agustos ayinda bile anlasma yapabilecegin ortam varmis demektir. Sen bu oyuncuyla ve menajeriyle o zaman anlassaydin simdiye borsaya bildirirdin. Kampa gelmese de KAP'a bildirmede bir engel yok. Demekki ortada henüz biten bir transfer yok. Abdürrahim gibi üstün zekalarin ne kadar hazirlik yaptigi belli oluyor. Kasimpasa bile ilk haftada 2 adam birden aldi.
Çok net.. Olay budur...

Dediğini gösteren bir şey de yok. Linnes'i göndermişsin Selçuk'un sözleşmesini uzatmışsın, rodrigues'ten gelen parayı trezeguet'e gömmüşsün...
De ben ona değil Ünal Aysal'ın transferlerine takıldım, kendisi yapmış ya. Gel bir göz atalım Terim sonrası "aldığı" adamlara:

Salih Dursun(2.7 milyon)
Oğuzhan Kayar(Bu elemana 2.2 milyon verildi)
Veysel Sarı
Hajrovic(3.5 milyon)
Burdisso
Koray Günter
Ontivero(2 milyon)
Umut Gündoğan(300.000)
Tarık Çamdal(4.75 milyon)
Dzemaili(2.3 milyon)
Pandev(2.4 milyon)
Sinan Bolat
Kaan Baysal
Alex Telles(6 milyon)
Yasin Öztekin(2.5 milyon)
Sinan Gümüş
Olcan Adın(4 milyon)

Burak ve Selçuk'un 5'er yıllık sözleşmelerini de ekleyelim Selçuk-sözleşme muhabbeti yapmışken.
Taş gibi transferler ve sözleşmeler, ne dersin?

Not: Hatalı olduğum varsa düzeltilebilir.
ahahaha renktaşım naptın sıçrattın her yere

Hoca transfer için verecek cevap kalmadığı için kampta basının önüne bile çıkamıyor

Aslında Alan'ın 2019 sonuna kadar Guangzhou Evergrande ile sözleşmesi var. Geçen yıl uzatıldı, ancak muhtemelen medyada bildirilmedi. Bu yüzden birçok kişi sözleşmesinin Ocak ayında biteceğini zannediyor." @Brunoandrd

Bu işte bi iş var

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dediğini gösteren bir şey de yok. Linnes'i göndermişsin Selçuk'un sözleşmesini uzatmışsın, rodrigues'ten gelen parayı trezeguet'e gömmüşsün...
De ben ona değil Ünal Aysal'ın transferlerine takıldım, kendisi yapmış ya. Gel bir göz atalım Terim sonrası "aldığı" adamlara:

Salih Dursun(2.7 milyon)
Oğuzhan Kayar(Bu elemana 2.2 milyon verildi)
Veysel Sarı
Hajrovic(3.5 milyon)
Burdisso
Koray Günter
Ontivero(2 milyon)
Umut Gündoğan(300.000)
Tarık Çamdal(4.75 milyon)
Dzemaili(2.3 milyon)
Pandev(2.4 milyon)
Sinan Bolat
Kaan Baysal
Alex Telles(6 milyon)
Yasin Öztekin(2.5 milyon)
Sinan Gümüş
Olcan Adın(4 milyon)

Burak ve Selçuk'un 5'er yıllık sözleşmelerini de ekleyelim Selçuk-sözleşme muhabbeti yapmışken.
Taş gibi transferler ve sözleşmeler, ne dersin?

Not: Hatalı olduğum varsa düzeltilebilir.
:tbr:

Bu alan işi Asamoah işine dönecek

Galatasaray Düşmanlarının .........

İstanbul'a bile kar geldi bize daha forvet gelmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt