- 2 Temmuz 2011
- 137.464
- 58.531
- 5.488
seni oraya yollayalım bence:d lezonun tekine baglandıgına göre durum ciddi,üzüldümBazılarının gözlerinde cezalı üye forumu hasreti görüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni oraya yollayalım bence:d lezonun tekine baglandıgına göre durum ciddi,üzüldümBazılarının gözlerinde cezalı üye forumu hasreti görüyorum.
Levent kardeş boş ver takma kafana.Birisi desin ki isim verdin. En büyük haysiyetsiz,şerefsiz ve namussuz benim ! Bir kişi ne olur. Desin ki bağırayım şerefsiz, haysiyetsizim diye ama ispatlayamaz ise en büyük şerefsiz ve haysiyetsiz Nuri Aslantaş'tır.
Herifi kovdum Konudan zatenUçakta bilet var dediysem en büyük şerefsiz benim. Ama bu adi herif eğer bunu bana yamamaya çalışıyorsa en büyük şerefsiz Nuri Aslantaş'tır.
Rezervasyon bilet değildir. Yazılır çizilir. Değiştirilir olmayabilir. İsim verdim mi ? Hayır. Karaktersiz Şerefsiz Haysiyetsiz Namussuz bir itin ne dediği benim için önemli değildir.
Yanindayiz kral.Uçakta bilet var dediysem en büyük şerefsiz benim. Ama bu adi herif eğer bunu bana yamamaya çalışıyorsa en büyük şerefsiz Nuri Aslantaş'tır.
Rezervasyon bilet değildir. Yazılır çizilir. Değiştirilir olmayabilir. İsim verdim mi ? Hayır. Karaktersiz Şerefsiz Haysiyetsiz Namussuz bir itin ne dediği benim için önemli değildir.
Yav nereye aliyor 15 tane yabancisi var,kume dusme potasinda,paralari yok gececekler o isleri
Bu da mi fbye... yuh
sıra moise kean 'da o da gidecek bi yereCeltic, PSG'nin 18 yaşındaki forvet oyuncusu Timothy Weah'ı sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı.
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
10-15 milyon piyasası var da bu yagız zaten sallamacı neyseYav nereye aliyor 15 tane yabancisi var,kume dusme potasinda,paralari yok gececekler o isleri
Abi 6 yıldır forumda yazarım 8 yıldır falan da takip ederim forumu senin şu mesajın üstüne ilk defa birisini engelliyor olacağım böyle gereksizlerle muhatap olmaya gerek yok sende engelle geç ne uzuyorsun kendiniUçakta bilet var dediysem en büyük şerefsiz benim. Ama bu adi herif eğer bunu bana yamamaya çalışıyorsa en büyük şerefsiz Nuri Aslantaş'tır.
Rezervasyon bilet değildir. Yazılır çizilir. Değiştirilir olmayabilir. İsim verdim mi ?
Engelledim zaten, sadece Can Büyük'ün alıntısından ve engellenmiş içerikten dolayı ne yazdığına baktım. Tepemi attırdı. Ya şu forumda kimseyle kırgınlık boyutuna varacak bir tartışma yaşamadım ama bende insanım yahu, 42 yaşında biriyim el kadar bebe bana oğlum çekiyor. Oğlunun babasını düdüklediğim karaktersiz herif ya !Abi 6 yıldır forumda yazarım 8 yıldır falan da takip ederim forumu senin şu mesajın üstüne ilk defa birisini engelliyor olacağım böyle gereksizlerle muhatap olmaya gerek yok sende engelle geç ne uzuyorsun kendini
musap ne zaman hayırlı bi haber verecen babyHerifi kovdum Konudan zaten
seni oraya yollayalım bence:d lezonun tekine baglandıgına göre durum ciddi,üzüldüm
Havaalanına giden bir kaç kişi bile tanıyorum.Ya forumda bile inanan var.![]()
konuyu değiştirek,sıkıldım vasficim:dBağlandığımı nerenden çıkardın?