Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birisi desin ki isim verdin. En büyük haysiyetsiz,şerefsiz ve namussuz benim ! Bir kişi ne olur. Desin ki bağırayım şerefsiz, haysiyetsizim diye ama ispatlayamaz ise en büyük şerefsiz ve haysiyetsiz Nuri Aslantaş'tır.
Levent kardeş boş ver takma kafana.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forvet bekliyorum, belki buraya iner...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uçakta bilet var dediysem en büyük şerefsiz benim. Ama bu adi herif eğer bunu bana yamamaya çalışıyorsa en büyük şerefsiz Nuri Aslantaş'tır.
Rezervasyon bilet değildir. Yazılır çizilir. Değiştirilir olmayabilir. İsim verdim mi ? Hayır. Karaktersiz Şerefsiz Haysiyetsiz Namussuz bir itin ne dediği benim için önemli değildir.
Herifi kovdum Konudan zaten

Uçakta bilet var dediysem en büyük şerefsiz benim. Ama bu adi herif eğer bunu bana yamamaya çalışıyorsa en büyük şerefsiz Nuri Aslantaş'tır.
Rezervasyon bilet değildir. Yazılır çizilir. Değiştirilir olmayabilir. İsim verdim mi ? Hayır. Karaktersiz Şerefsiz Haysiyetsiz Namussuz bir itin ne dediği benim için önemli değildir.
Yanindayiz kral.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rezervasyon bilet değildir. Yazılır çizilir. Değiştirilir olmayabilir. İsim verdim mi ?
Abi 6 yıldır forumda yazarım 8 yıldır falan da takip ederim forumu senin şu mesajın üstüne ilk defa birisini engelliyor olacağım böyle gereksizlerle muhatap olmaya gerek yok sende engelle geç ne uzuyorsun kendini

DwVUEGCXQAUOYVv

Abi 6 yıldır forumda yazarım 8 yıldır falan da takip ederim forumu senin şu mesajın üstüne ilk defa birisini engelliyor olacağım böyle gereksizlerle muhatap olmaya gerek yok sende engelle geç ne uzuyorsun kendini
Engelledim zaten, sadece Can Büyük'ün alıntısından ve engellenmiş içerikten dolayı ne yazdığına baktım. Tepemi attırdı. Ya şu forumda kimseyle kırgınlık boyutuna varacak bir tartışma yaşamadım ama bende insanım yahu, 42 yaşında biriyim el kadar bebe bana oğlum çekiyor. Oğlunun babasını düdüklediğim karaktersiz herif ya !

ben bu weah zu celtic haberine bayağı üzüldüm nedense olabilir gibi geliyordu ama tabii ki fazia 'yi ve inan edin i unutmusum

gelmiyor iste fazla uzatmayalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt