Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan'ın 1 yıl kontratı daha varsa kulüp aylar önce bu konu hakkıında yazıp taraftarın beklentisini kontrol etmeliydi....Bu işler büyük skandal,medya iletişimi sıfır

Maşallah ırkçılık, hor görme, şivelerle alay etme, tuttuğun takımın yönetici ve Td üne hakaret etme Vs. Hepsi var forumda. Bi halt olmaz bu kafayla. O bunak, hepsi ölsün dediğiniz genel kurul niye saygı görüyor biliyor musunuz konuşmayı dinlemeyi biliyorlar diye. Hoş bence de yönetim başarısız ama bu yaptığınız sizin karakterinizi gösteriyor.

Hoca tepki olarak forvette Donk la çıksın maç boyunca Cengiz’e küfredelim

yav gidin yabancı dizi falan izleyin ben bile saldım transferi

Açıkçası hazırlıklı olduklarını ve çok iyi 4 oyuncu alacaklarını düşünüyordum geri zekalı Cengiz vs olmasına rağmen ama şu an 1 tane forvet ve 1 tane stoper alacaklarından bile şüpheliyim. Gary de gomis gibi olursa şaşırmam . Adamlar geldi geleli iyi oyuncu satıp kimseyi almamayı misyon edindiler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[B]Alf ÖZKAN[/B]‏ @[B]AlfAgent[/B] 3 sa.3 saat önce

SON DAKIKA! Galatasaray Stevan Jovetic için Monaco ile her konuda anlaştı! Oyuncu 6 Ay (kiralik), yarın son sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacak. Galatasaray bu transferi icin Ndiaye’nin menajeri William D’avilla’ya tam yetki verdi. Hayirli olsun.

DwU_usgWkAA1M1U.jpg

dogru mu bu haber millet

Biri şunlara söylesin ligin başlamasına 12 gün kaldı diye.10 gündür bir oyuncu bile bitiremedi basiretsiz herifler.

Ankaragücü maçında puan verirsek kim çıkıp alacak sorumluluğu dolmuşçu mu baklavacı mı ?

Bjk'de sürekli yöneticiler transfer ile ilgili bilgilendirme yapıyor....bizdeyse ortam boşmboş...Fatih hoca çıkıp konuşmadan kimse sorumluluk almıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt