Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sefer de forvet alamazlarsa baskete falan yönelelim sezon sonuna kadar.

Bizim şampiyon olmamızı yönetim istemiyor ve bilinçli olarak engelliyorlar

Bizim şampiyon olmamızı yönetim istemiyor ve bilinçli olarak engelliyorlar

Kesinlikle çok mantıklı. Maçlarda yaşadığımız hakem skandallarını da düşününce tablo çok açık. Forvetsiz G.saray’ı bile hakemle durdurmaya çalışıyorlar. Yönetim de bu düzene hizmet ediyor.

Cenk Ergün'ü 1 ayligina transfer edelim her neredeyse. Is bilmez adamlar bir halt yapamayacak yoksa. Koca kulüpte Cenk Ergün, Bülent Tulun ve Haldun Üstünel'den baska oyuncu alabilen oldu mu acaba son yillarda?

neyini sanmiyorsun renktaş . Hadi ilk donem olmadı . İnsan ayni çukura birden fazla düşer mi ?
hocam bunlar beceriksiz iş bilmez herifler, öyle bi şey olsa geçen sene olurdu, onu da geçtim kastettiğin tarzda bi şey olsa bunların ekstra bi şey yapmasına gerek yok zaten, sen messi'yi ronaldo'yu aynı anda getirsen de 1 telefona bakar hakemin seni katletmesi

Ciddi ciddi şuan Dursun döneminden daha kötüye gidiyoruz. Bi Grosskreutz vakası kaldı onuda yaşarsak tam olacak

Kesinlikle çok mantıklı. Maçlarda yaşadığımız hakem skandallarını da düşününce tablo çok açık. Forvetsiz G.saray’ı bile hakemle durdurmaya çalışıyorlar. Yönetim de bu düzene hizmet ediyor.
Başkan bu gün çıkışta Yıldırım Demirören e Konya maciyla ilgili 2 cevap verdi mi , hayır . Hani şikayet ediyorduk . Mustafa Cengiz GS Başkanlığını resmen ayağa düşürdü

Bizim her transfer neden böyle saçma. Alan’ınıza s.çayım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sacma yönetilen bir kulübün her isi sacma olur cünkü.

Kactir yaziyorum bu denli kötü yönetilen bir kulübün bu kadar basarili olmasi büyük bir mucize gercekten.

12 gun sonra lig maci var ortada ne forvet ne stoper var.

Alan transferi taraftarı oyalamak için yemdi, hiçbir zaman ilgimiz olmamıştı zaten.

Ne yalanladılar ne onayladılar.

Demba Ba bitmiş adam gelirse şükredin.

hocam bunlar beceriksiz iş bilmez herifler, öyle bi şey olsa geçen sene olurdu, onu da geçtim kastettiğin tarzda bi şey olsa bunların ekstra bi şey yapmasına gerek yok zaten, sen messi'yi ronaldo'yu aynı anda getirsen de 1 telefona bakar hakemin seni katletmesi

Demek ki bizim maçlardan önce telefonlar hiç susmuyor renktaş. Oynadığımız maçları bir düşün. Aksini iddia edebilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt