Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
basket daha kötü ?Bu sefer de forvet alamazlarsa baskete falan yönelelim sezon sonuna kadar.
sanmamBizim şampiyon olmamızı yönetim istemiyor ve bilinçli olarak engelliyorlar
basket daha kötü ?
Bizim şampiyon olmamızı yönetim istemiyor ve bilinçli olarak engelliyorlar
neyini sanmiyorsun renktaş . Hadi ilk donem olmadı . İnsan ayni çukura birden fazla düşer mi ?sanmam
hocam bunlar beceriksiz iş bilmez herifler, öyle bi şey olsa geçen sene olurdu, onu da geçtim kastettiğin tarzda bi şey olsa bunların ekstra bi şey yapmasına gerek yok zaten, sen messi'yi ronaldo'yu aynı anda getirsen de 1 telefona bakar hakemin seni katletmesineyini sanmiyorsun renktaş . Hadi ilk donem olmadı . İnsan ayni çukura birden fazla düşer mi ?
Başkan bu gün çıkışta Yıldırım Demirören e Konya maciyla ilgili 2 cevap verdi mi , hayır . Hani şikayet ediyorduk . Mustafa Cengiz GS Başkanlığını resmen ayağa düşürdüKesinlikle çok mantıklı. Maçlarda yaşadığımız hakem skandallarını da düşününce tablo çok açık. Forvetsiz G.saray’ı bile hakemle durdurmaya çalışıyorlar. Yönetim de bu düzene hizmet ediyor.
Bizim her transfer neden böyle saçma. Alan’ınıza s.çayım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sefer de forvet alamazlarsa baskete falan yönelelim sezon sonuna kadar.
hocam bunlar beceriksiz iş bilmez herifler, öyle bi şey olsa geçen sene olurdu, onu da geçtim kastettiğin tarzda bi şey olsa bunların ekstra bi şey yapmasına gerek yok zaten, sen messi'yi ronaldo'yu aynı anda getirsen de 1 telefona bakar hakemin seni katletmesi