Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.185
- 72.800
- 5.188
yeter da şunu koyup koyup durmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yeter da şunu koyup koyup durmayın
O kısmı neysede adam uzun süredir sakat gelse ne zaman iyileşecek ne zaman katkı verecek üstüne para verseler bile mantıksız transfer..Emenalo sportif direktörü Monaco nun
Davila gomis ve belhanda nin tanıdığımız menajeri
Mantıklı geldi bana neden olmasın, kolpa olduğu ortaya çıktı mı
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yeni gördüm benyeter da şunu koyup koyup durmayın
Eren'in kadro disi karari derhal kaldirilmali ve kendisi kampa dahil edilmelidir.Bunlari forvet alacagi yok.Eldekinden de olmayalim.
adam word'de hazırlamış yav belli olmuyor mu fake olduğuYeni gördüm ben
Yalan olduğunu kim ispatladı neye göre yalan acaba meraktan soruyorum
Şimdi yok artık o kadarda değil diye düşünüyoruz belki ama çok değil 1 hafta daha forvet gelmezse acaba dedirtir.
Bu hisleri bize yaşatan sorumlu kim varda hepsinin abv.
Alfagentı bilmiyormusun gerçekten twitterda? Adam transfer haberciliğinin fake belge hazırlama konusunda üstadıYeni gördüm ben
Yalan olduğunu kim ispatladı neye göre yalan acaba meraktan soruyorum
abi ne üstadı adres posta kodu dear sir falan 50 farklı şey oluyor resmi belgelerin üstüneAlfagentı bilmiyormusun gerçekten twitterda? Adam transfer haberciliğinin fake belge hazırlama konusunda üstadı
Yok hiç duymadım takip etmiyorum pekAlfagentı bilmiyormusun gerçekten twitterda? Adam transfer haberciliğinin fake belge hazırlama konusunda üstadı
Yok hiç duymadım takip etmiyorum pek
Menajer yetki belgeleri ile uğraştığım zamanlar oldu ve yetki harbiden gerçek gibi, o yüzden sordum neden eminsiniz diye. Ama yapan kişi işin ehliymis ozaman dediğin gibi