- 13 Ekim 2014
- 108.679
- 58.354
- 4.588
adamina göre degil. ne kadar vukuatin varsa o na göre.belli kural yok yani adamına göre eyvallah![]()
mesela xyz 0 hata yapti, yigit 515341541 yapti. Ikisini yani bakamayiz herhalde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamina göre degil. ne kadar vukuatin varsa o na göre.belli kural yok yani adamına göre eyvallah![]()
Hangi takımsın renktaş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
tamam anladım tabiki öylesi mantıklı kafaya takmışlarsa deyince farklı anladım haliyle büyük ihtimal ben küfür etmem ama çok zorluyo bu yönetim onu biliyorum..adamina göre degil. ne kadar vukuatin varsa o na göre.
mesela xyz 0 hata yapti, yigit 515341541 yapti. Ikisini yani bakamayiz herhalde
Valla kendileri bilir ondan sonra koskoca Galatasaray futbol takımı Arenada 3-5 bin seyirciye oynar.Millet sinan gümüş malının atamadığı golleri ömer ayısının açamadığı ortaları Ahmet çalığın yediği çalımları izlemeye gelmez.Neden kalamasın ? Görev süresi belli , Özbek gibi bir örnek var ortada .Terim istifa eder bu çapsızlar kalır , çünkü Galatasaray ın malı deniz yemeyen keriz
Bir de bu durumdan hocayı sorumlu tutan denyolar var.Adam nerdeyse güvenlik kamerası görse 2 forvet 1 stoper istiyorum diyecek.Daha ne desin.biz böyle sinirliysek hoca kimbilir nasıl sinirlidir tahmin bile edemiyorum
Men cezasını Aysal sayesinde yedik. Ffp cezası onun dönemine dayalı işledi.Tabi ama onun sayesinde men yedik. Birde onun döneminde ffp yoktu. Yani al sat olayi yoktu. Bol keseden salladi bu durumlara dustuk. O hayinin hic bir savunulacak yeri yok
Yazmayı bilmeyen angut.
hayvan gibi karizma
yigit sana karsi gelen laflari editlemiyorum simdiden söylim. Kasiniyorsun