Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
forveti aduriz olan takımın taraftarı llorente'yi istemiyor :d mal her yerde mal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad yarinki ucagi bekliyelim miBir şey söyleyeyim ama kızmayın. Dursun Özbek denilen şahsiyet transfer de bu yönetimi 2'ye katlar ve 4'le çarpardı. Taraftar tepkisinden kralını getirirdi.
abi baya sert tartışmalar olmuş üzerine sormayım diyorum ama bu rezervasyon hala duruyor mu ??Bir şey söyleyeyim ama kızmayın. Dursun Özbek denilen şahsiyet transfer de bu yönetimi 2'ye katlar ve 4'le çarpardı. Taraftar tepkisinden kralını getirirdi.
varsa atalim
Valla bilmiyorum da reis kime maşallah desek öbür sezon futbolu unutuyor, fizik olarak çöküyorFlorya da tanıdık bir abi var tesislerde bişi dicem ama transferle alakası yok. Galatasaraylı futbolcular yemek yerken aralarında gs forum lafları geçmiş. Gscimbom mu değil mi duymamış orasını ama açık olan bişi varki bizim topçular forum falan takip ediyor belli ki. Ne yapalım illa sövelim mi toparlansınlar diye
modeste olayi yalan cikmadi, aksine dogru oglu dogru cikti (konusunu actim, alman kaynaklari ile).Böyle bişey olduğu zaten belliydi adamla 2 aydır adımız anılıyor eğer gerçekten sözleşmesi bitip bize gelecek olsaydı şimdiye kadar kesinlikle bir açıklama gelirdi. Adam kampa gelmese bile en azından ortalıkta bir kap bildirimi olurdu ne bileyim Alan kendisi bir açıklama yapardı menajeri ile görüşüldüğüne dair haberler çıkardı vs.
Zaten adamın sözleşmesi bitmiş olsa neden gidip Çindeki takımının kampına katılsın ki ?
Bizim yönetim Modeste 'de suçu Çin kulübüne atmıştı çok riskli filan diye ( sonra o da yalan olduğu ortaya çıktı)
Şimdi Alan 'ı aylarca bekleyip alamamalarının suçunu kime atacaklar ?
Hoş Transfer görüşmelerimizi yapan A.Albayrak 'a göre takımımızın tek sıkıntısı "nazar değmesiymiş" böyle düşünen bunu dile getirebilen bir adamdan biz Modeste-Alan filan bekliyoruz te Allahım yarabbim ne günlere düştük sanki Alan 'ı değil de Lewandowski'yi bekliyoruz anasını satayım aylardır ...
Arkadaşlar ben sözümü yemem. Bundan sonra rezervasyon-bilet-yolcu-koltuk-uçak-liman bilgisi paylaşmayacağım. Anlayış ile karşılayacağınızı temenni ediyorum. İyi forumlar.
yer varsa gelebilirim
rezervasyon yandi, iptal oldu. Kar'da oynuyor bizim aptallar isteYarın ki rezervasyon işini bildiğimiz için sonucunu söylemenizi beklerdim bundan sonrakileri söylememe konusunda zaten hak veriyorum size
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pesinden ben ban yiyebilirimben heran ceza alabilirim sevgili Renktaşlarım çünkü artık ben çıldırma noktasındayım.Hakkınızı helal edin şimdiden Büyük Galatasaray Taraftarı

Ekli dosyayı görüntüle 36658
affet bizi kral