Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
57F42F0F-F1D7-4F4F-A3D3-B268F4CD556B.webp

Beyler bence bisey demek istiyor. Transfer müjdeliyor gibi gecen transfer dönemindeki gibi. Hani twitterdan aslan emojisi felan atiyordu birkac Saat sonra kap geliyordu.
Bence yarin büyük ihtimal biri aciklancak.

Rahat olun. 31 ocak 2019 gece yarisi olup 12 gongu caldiginda transfer yoksa bu yonetimi balkabagina cevirecektir taraftar.

Kaçışı , şakası yok bu işin. Sonra olaganustu
seçime gitmek zorunda kalır GS! O saatten sonra ffp, y.kürek dinlemez hiçkimse! Yonetim-Taraftar arası dikiş tutmaz o saatten sonra. Tanrılar kurban ister!! Yönetim bi daha hiç gelmemek üzere gider.

Arkadaşlar ben sözümü yemem. Bundan sonra rezervasyon-bilet-yolcu-koltuk-uçak-liman bilgisi paylaşmayacağım. Anlayış ile karşılayacağınızı temenni ediyorum. İyi forumlar.

Florya da tanıdık bir abi var tesislerde bişi dicem ama transferle alakası yok. Galatasaraylı futbolcular yemek yerken aralarında gs forum lafları geçmiş. Gscimbom mu değil mi duymamış orasını ama açık olan bişi varki bizim topçular forum falan takip ediyor belli ki. Ne yapalım illa sövelim mi toparlansınlar diye
Valla bilmiyorum da reis kime maşallah desek öbür sezon futbolu unutuyor, fizik olarak çöküyor

Rodrigues 'i geçen sene ne kadar övdük burda (ki ligin ikinci yarısında oynadığı oyunla gerçekten övgülerimizi hak etti) adam bu sene halı sahadaki yeteneksiz ama artistlik yapmaya çalışan +30 yaş üstü amcalara dönüştü

Fernando 'yu geçen sene bayağı göklere çıkardık ki kalitesiyle oynadığı oyunla resmen gözlerimizin perdesini kaldırmıştı adam bir sakatlandı ondan beri varla yok arasında performans gösteriyor

Mariano 'yu Del Piero 'nun sağ bek versiyonu yaptık :whistle: burada adam bu sene Sabri reis 'e bağladı

Mariano&Fernando filan burada yazıklarımızı okuyup rahatlayıp kendilerini mi salıyor ne yapıyor :unsure:

Böyle bişey olduğu zaten belliydi adamla 2 aydır adımız anılıyor eğer gerçekten sözleşmesi bitip bize gelecek olsaydı şimdiye kadar kesinlikle bir açıklama gelirdi. Adam kampa gelmese bile en azından ortalıkta bir kap bildirimi olurdu ne bileyim Alan kendisi bir açıklama yapardı menajeri ile görüşüldüğüne dair haberler çıkardı vs.

Zaten adamın sözleşmesi bitmiş olsa neden gidip Çindeki takımının kampına katılsın ki ?

Bizim yönetim Modeste 'de suçu Çin kulübüne atmıştı çok riskli filan diye ( sonra o da yalan olduğu ortaya çıktı)

Şimdi Alan 'ı aylarca bekleyip alamamalarının suçunu kime atacaklar ?

Hoş Transfer görüşmelerimizi yapan A.Albayrak 'a göre takımımızın tek sıkıntısı "nazar değmesiymiş" böyle düşünen bunu dile getirebilen bir adamdan biz Modeste-Alan filan bekliyoruz te Allahım yarabbim ne günlere düştük sanki Alan 'ı değil de Lewandowski'yi bekliyoruz anasını satayım aylardır ...
modeste olayi yalan cikmadi, aksine dogru oglu dogru cikti (konusunu actim, alman kaynaklari ile).

Alan fail oglu fail gibi gözüküyor

ben heran ceza alabilirim sevgili Renktaşlarım çünkü artık ben çıldırma noktasındayım.Hakkınızı helal edin şimdiden Büyük Galatasaray Taraftarı

Sabir arkadaşlar. Kayıp vermeyelim. Transfer olursa kutlamalara herkes katilsin

Bir müddet daha bekleyelim

Olumlu bakmaya çalışacağım,olumlu bakmaya çalışıyorum,olumlu bakıyorum,olumlu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt