Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Doğru ve TBB faizleri sıfırlayıp borçları öteleyecek.
Bu bilgi dogru degil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru ve TBB faizleri sıfırlayıp borçları öteleyecek.
Renktaş şampiyon olursak ayıp olur zaten.6 puan önümüzde lider olan adamlar robinho ile serdar taşçıyı transfer ediyor.Biz hazır oyuncularımızı satıyoruz.İlk lig maçımıza 12 gün kaldı transferin ''t''si yok.Şu kadro kesin olarak sampiyon olamaz.
Forvetsizlikten gözüm döndü.Geçen sene Bursa'ya geldi, inan koşmaya değil yürümeye dahi mecali yok bu adamın.
e.taşdemir ile uğraşan yönetim mi ft miYaz transfer döneminde de söylemiştim bunların herhangi bir transfer yapamayacağını, yineliyorum bunlar değil öyle üst düzey futbolcu pazara gitse patates, soğan dahi alamaz. 6 aydır forvetin yok, transferin ilk günü gelmesi gerekirken kampa dahi yetiştiremiyorsan ve ihtiyacın olan adamları almak yerine Emre Taşdemir gibi çöplerle uğraşıyorsan bir zahmet ... olup gitsinler. Fatih Terim bugün istifa etse kimse bir şey diyemez hocaya. Adama aylardır çektirdikleri çin işkencesini geçti.
Bence şam ba ba gelceğine bu gelsin.Karakterli oyuncu iş yapar.Ligide biliyor.Hem şikecileri kudurturuz![]()
Galatasaray orta saha transferi konusunda sürpriz bir isme yöneldi.
Sabah 'ın haberine göre, sarı kırmızılı ekip Fulham forması giyen Stefan Johansen'le ilgileniyor.
Badou Ndiaye'nin performansından memnun olmayan Fatih Terim, merkeze yapacağı bir transferle takımı kuvvetlendirmek istiyor. Bunun için öne çıkan isim, Fulham'la sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Johansen oldu.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
e.taşdemir ile uğraşan yönetim mi ft mi![]()