Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dert edersen derttir dert etmezsen dert değildir,işte asıl mesele bu bu adamlar dert etmiyorlar anlaşılan ki izdirap verici olan bu içimizden mi bçaklanıyoruz gene?

Ben Terimin bunlara tepki olarak bu tarz saçma sapan adamlara yöneldiğini düşünüyorum. Muğdat ve Ömer denilen futbolcu müsveddesini Terim aç kere izlemişte istemiş olabilir ki.
iyi de tarih terim'in saçma transferleriyle doludur en az başarılı transferleri kadar

hocanın istedikleri alınmazsa eger,ocak sonu ya kendisi istifa eder ya yönetim gider.

Johansen ile Milan ilgileniyor diye okumustum

Hadi Ankara maci neyse de Goztepe ve Alanya maclari cok kritik. Lige mutlaka en az 4 5 mac seri ile baslamaliyiz. Zaten Goztepe ve Alanya maclarini alirsak Fener macina kadar onumuz acik.
2 forvet
2 stoper
En kotu 1 stoper ve 1 forvet Simdiye alinmaliydi. Goztepe macina Ozan Maicon veya Ozan Ahmet ikilisi ile cikmak istemiyorum.
Bu arada Johansen olayi umarim dogrudur.

Transfer olmazsa ne Apo abi kalır nede M.Cengiz taraftar bu beceriksizliği hem de yönetilememeyi affetmez ...

Alan'ın sözleşme uzatma haberi doğruymuş , az önce radyospor'da söylediler , kaynak çin'de alan'ın menajeri ile ortak çalışan transfer acentasıymış.alan'a sezon sonunda teklif yapılmış ama imza parası yüksek bulununca vazgeçilmiş sonra da sözleşmesini uzatmış zaten.

Şu an teklifimiz yokmuş.

Orası da doğru. Ben bu şekilde 1-2 gün daha devam ederse şahsen hocanın bırakabileceğini düşünüyorum. Çünkü adamı gerçekten yıldırdılar.
Hocanın bazı hatalı transfer yapması ayrı konu bu adamların hiç transfer yapmaması apayrı konu.Ben maalesef art niyet seziyorum

demba ba- sinan ikilisine hazır olun. Stoperde de dany nounkeu tadından yenmez. Ortasahaya da musa çağıran cuk oturur?

Alan'ın sözleşme uzatma haberi doğruymuş , az önce radyospor'da söylediler , kaynak çin'de alan'ın menajeri ile ortak çalışan transfer acentasıymış.alan'a sezon sonunda teklif yapılmış ama imza parası yüksek bulununca vazgeçilmiş sonra da sözleşmesini uzatmış zaten.

Şu an teklifimiz yokmuş.
Belliydi böyle olacağı.Modeste volume 2.Volume 3 de İghalo da yaşayacağız.Bunlardan bi b.k olmaz.

yalan olacağı zaten belli idi bu Alan'ın.
sinan ve erene ile devam ederiz büyük ihtimal.
kimseyi becerip alamaz o 2 aptal beceriksiz.
apo anca gitsin ankarada yaltaklansın ona buna kendi ihaleleri için.
öyle bir çomarın ne işi var zaten bizim yönetimimizde utanç verici bir konu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt