Tugay Ponçaklı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 1.911
- 1.941
- 698
Dert edersen derttir dert etmezsen dert değildir,işte asıl mesele bu bu adamlar dert etmiyorlar anlaşılan ki izdirap verici olan bu içimizden mi bçaklanıyoruz gene?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi de tarih terim'in saçma transferleriyle doludur en az başarılı transferleri kadarBen Terimin bunlara tepki olarak bu tarz saçma sapan adamlara yöneldiğini düşünüyorum. Muğdat ve Ömer denilen futbolcu müsveddesini Terim aç kere izlemişte istemiş olabilir ki.
Orası da doğru. Ben bu şekilde 1-2 gün daha devam ederse şahsen hocanın bırakabileceğini düşünüyorum. Çünkü adamı gerçekten yıldırdılar.iyi de tarih terim'in saçma transferleriyle doludur en az başarılı transferleri kadar
Nantes'in 4. Stoperiymiş bu
Hocanın bazı hatalı transfer yapması ayrı konu bu adamların hiç transfer yapmaması apayrı konu.Ben maalesef art niyet seziyorumOrası da doğru. Ben bu şekilde 1-2 gün daha devam ederse şahsen hocanın bırakabileceğini düşünüyorum. Çünkü adamı gerçekten yıldırdılar.
Belliydi böyle olacağı.Modeste volume 2.Volume 3 de İghalo da yaşayacağız.Bunlardan bi b.k olmaz.Alan'ın sözleşme uzatma haberi doğruymuş , az önce radyospor'da söylediler , kaynak çin'de alan'ın menajeri ile ortak çalışan transfer acentasıymış.alan'a sezon sonunda teklif yapılmış ama imza parası yüksek bulununca vazgeçilmiş sonra da sözleşmesini uzatmış zaten.
Şu an teklifimiz yokmuş.
Belki de teklif bile gitmedi.alan işi iptal mi yani şimdi