Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu herifin yonetimin lafiyla cikip transfere gerej yok diyecek biri oldugunu sanmiyorum cok manasiz bir fikir
ha bunlar alamaz zaten diye kendini alistirmaya baslamis olabilir ya da bilgi almistir transferler olumsuz gidiyor diye
ama bu videodan tezgah sonucuna varilamaz
Bu video değil sadece 1 ay önce Apo anlaştığımız oyuncular var onlar aramıza katılınca bambaşka takım olacağız dedi.Sonra Rodop denilen herif çıktı ortaya Fatih Terim Serdar ve Ereni yolladı dedi.Bu sefer APO medyaya servis yaptırdı serdarı affettik diye.Fatih Terim de instagram tvye çıktı açıklama yapınca ortalık karışmış olabilir.En son Fatih hoca bu serdar affedildi diye servis yapan duyumcuların alayını ifşaladı.

höööüüüüüüüüüüssssssst

2oPRFou.jpg

Fatih hoca Eren’i kadro dışı bıraktı.Bakın görün bu yönetim affedecek.İşte o zaman ortalık karışacak.

Bu Ndiaye bence kesinlikle ilk 11 de oynamaması gerekiyor. Adam gerçekten yakışmıyor Galatasaray orta sahasına o kadar sıkıntılı hareketleri var ki

Tamam mücadele ediyor top kapıyor diye herkes seviyor da 3 top kapıp 5 top kaptırırsa bence kaptığı toplarında bir anlamı kalmıyor. Tıpkı Rodrigues gibi onunda bu takımda olmamasından yanayım

Fernando
Emre-Belhanda

Orta sahamız bu üçlü ile olmalı, inşallah Emre bir an önce iyileşir inşallah yönetim Belhanda 'yı satmak gibi bir hata yapmaz

Halilovic i mi aldilar?

Değerli Galatsaraylılar bildiğiniz gibi Uefa,Fifa,CİA,DNI tepemizde son güne kadar transferi zorlayacağız ama olmazsa da yapacak bir şey yok.Ffp kriterlerleri Demokles'in kılıcı gibi başımızda sallanırken ne yapabiliriz ki? Sözlerime şu satırlarla son veriyorum

Geçme namerd köprüsünden
Ko aparsın su seni,
Yatma tilki gölgesinde
Ko yesin aslan seni

Hadi afiyet olsun

DwZMa54X0AEAdrk.jpg

Ligteki takımlara baktım her takımın en az 2 forveti var bizimde hic.iste bu ibretlik

Dün Burda okumustum sanirim,arkadasin biri devletin sampiyon basaksehiri araplara satmak istedigini,bu yüzden cengiz ve albayragin takima bilerek ihanet ettigini yazmis,bu yaziyi 7-8 ay önce okusaydim arkadasa doktora görünmelisin derdim,bugün yine fazla ihtimal vermiyorum ama parcalari birlestirince insan acaba diyor,Mustafa cengizi bilmem ama albayrak ve fiko hükümete cok yakinlar,sampiyon ligine kalmis bir takimin acik ara en iyi forvetini algi yaparak satmasi,zaman olmasina ragmen,piyasa uygun olmasina ragmen göz göre göre forvet almamasi,gecen alti ay icinde girisimde bulunmamasi,Fatih hocada bence yönetime tepki olarak Eren ve Serdari istemedi,yoksa sezon sonuna kadar idare ederdi,besiktastada tuhaf isler oluyor,adamlar bir yil icinde takimin omurgasini göz Göre Göre yok ettiler

Acikcasi o da gereksizdi , 4 milyon ve adama verdiklerimizle hesaplarsan

Keza omer mugdat . Hepsi luzumsuzdu bu sartlarda
Muğdat lüzumsuz değilmiş. Eren gönderildi. Transfer de yapılmazsa Muğdat takımın forveti demektir. Bu da yönetimin ne kadar ileri görüşlü olduğunu gösteriyor bizlere.

Birakin beyler ne transferi adamlarin pacalarindan yalan akiyor, garry den gelen bütün bonserviz büyük ihtimal aylardan beri ödenmeyen futbolcu maaslarina gitmistir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt