Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Burda okumustum sanirim,arkadasin biri devletin sampiyon basaksehiri araplara satmak istedigini,bu yüzden cengiz ve albayragin takima bilerek ihanet ettigini yazmis,bu yaziyi 7-8 ay önce okusaydim arkadasa doktora görünmelisin derdim,bugün yine fazla ihtimal vermiyorum ama parcalari birlestirince insan acaba diyor,Mustafa cengizi bilmem ama albayrak ve fiko hükümete cok yakinlar,sampiyon ligine kalmis bir takimin acik ara en iyi forvetini algi yaparak satmasi,zaman olmasina ragmen,piyasa uygun olmasina ragmen göz göre göre forvet almamasi,gecen alti ay icinde girisimde bulunmamasi,Fatih hocada bence yönetime tepki olarak Eren ve Serdari istemedi,yoksa sezon sonuna kadar idare ederdi,besiktastada tuhaf isler oluyor,adamlar bir yil icinde takimin omurgasini göz Göre Göre yok ettiler
Katılıyorum sana Eren konusunda hoca kestirip atmasaydı eminim sezon sonuna kadar idare et derlerdi.

acilen transferden anlayan birini görevlendirmezlerse korkarım taraftardan dayak yiyen ilk yönetim olarak tarihe geçecek bu yönetim. belli ki transfer yapmayı beceremiyorlar.

Vay be Halilovic Milan da miymis bunu kacirmisim ben tamamen.

Koskoca Milan Hamburg'un bedava biraktigi "cöpü" Halilovici alacak kadar düsmüs demek ha.

Şekilli küfürler araştırıyorum yönetim için.Yaz transfer döneminde kısa süre yatıp çıktım.Bu dönem tekrar düşünüyorum.

Şampiyon Başakşehir'i kutlarım kolay bir şampiyonluk olacak muhtemelen

Bugün maç yaptığımız Eskişehir’i yaklaşık 1 haftadır taraftarların kurduğu icra kurulu yönetiyor .Adamlar borçlu olunan oyuncuları arıyorlar bir şekilde bir yerlerden para bulmaya çalışıyorlar . Bir şekilde uğraşıyorlar olur veya olmaz.Bizim yöneticiler 5 aydır 1 tane forvet almak icin uğraşmak yerine kapı kapı gezip fotoğraf çekiniyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt