Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu adamlar Mahrez 'i 0.5 mil.€ ile aldıklar 67 mil.€ ile sattılar
bu Mahrez 'in 0.5 mil.€ 'luk oyuncu olduğunu mu gösteriyor şimdi ?

belki bu çocuk da bizde kariyerinin futbolunu oynayacak +20 mil.€ bonservis ile satacağız nerden biliyorsun ki ?

Bonservis bedeliyle oyuncu yargılamak saçma işte
bızımkılerın böyle bı basarısı mı var tarıhte? Kazmaya kazma derız dany gıbı topcu bu başka lafım yok

ha şimdi onu diyecektim.marcaonun bonservisi 2 milyon kadar bence ama satılan 1 oyuncu daha olmus,belli.maicondur büyük ihtimal.

Öncelikle merhaba. Buralarda yeniyim. Marcão hakkında sorular sorulmuş bilen var mı vs. diye. Az çok izlemişliğim var hakkında bişeyler yazayım dedim. Öncelikle özgüveni yüksek ve teknik bir stoper. Sol ayaklı. Zaman zaman güzel uzun paslar, ara paslar ve çalımlar atıyor. Ndiaye ve özellikle Denayer gibi defanstan bir anda çalımla ileri çıkışları var. Ayağı iyi yani kısacası. Ayrıca hava toplarında konsantrasyonunu beğendim maça hep konsantre kalan bi oyuncu. Hızı gayet yeterli hatta hızlı sayılabilir bir stopere göre. Lider bir stoper gibi bir profil çiziyor fakat yaşı ve tecrübesizliği açısından burada ne kadar bunu yapabilir tam emin değilim. Ayrıca yine bu sebeplerden ve özgüven yüksekliğinden burada yaptığı çoğu ince müdahalede zamanlama sıkıntısı yaşayabilir. Çok güzel ani müdaheleleri var fakat buradaki hakem tarzını ve oynadığı lige göre yükselen seviyeyi düşünürsek her an herşey olabilir gibime geliyor. Ama bu sezon 16 maçta gole ve hatta şuta dahi sebep olan kritik bir top kaybı vs. yapmamış. Bence Ozan'la tek sıkıntısı tecrübeleri olan bir tandem yaratabilirler fakat tabi buraya adaptasyonu ve yükselen seviyeyi karakter olarak kaldırıp kaldıramayacağı meçhul. Ama bence 3.5 milyon euro risk etmeye değer bir stoper.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ayrıca eklemeyi unutmuşum. Takımında penaltıları o kullanıyor. Tekniğine güveniyorlar yani. Ve penaltıları da iyi gibime geldi. Bayağı soğukkanlı bir oyuncu. Eğer desteklenirse, her ekstra pas hatasında küfür edilmezse tam modern stoper yapısına uygun, oyun kurucu bir stopere dönüşebilir.

Ayrıca eklemeyi unutmuşum. Takımında penaltıları o kullanıyor. Tekniğine güveniyorlar yani. Ve penaltıları da iyi gibime geldi. Bayağı soğukkanlı bir oyuncu. Eğer desteklenirse, her ekstra pas hatasında küfür edilmezse tam modern stoper yapısına uygun, oyun kurucu bir stopere dönüşebilir.

pas hatası yapıyorsa bku yedı

dünyadaki tüm yetenekler porto ve benficanın malı mı?brumada nerdeydiler?brumayı taa 2013 nisanda izliyoduk.haberini koymustum.

Video beğenicileri iş başında.
Yahu bırakın gidin.
Benfica ve Porto'nun 23 yaşına kadar farkedemediği adamı bizim çapsızlar mı farkedip aldı yani?
Üstelik adamın takımı şimdiye kadar sadece 9 puan toplamış

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Usta bu takımın stoperine cannavaro-puyol genç halleri tandemini koy maksimum 12 puan toplarlar zaten. İlla çok iyi transfer demiyorum fakat potansiyeli yüksek. Bu riskler alınmalı bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt