Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saracoglu kardeş fenerli oldugun belli.ne tür bi keyif alıyosun burda takılıp onu da anlamadım.ama takıl ne yapalım

kimse böyle transfer yapmayalım demiyor da 3.5 milyon fazla böyle bir oyuncu için.

taraftarın gerilmesi normal. para yok diye ağlamayı biliyorlar ama düşük profil bir oyuncuya 3.5 gömüyorlar.

adam iyi de çıksa bu fiyat fazla.

bu şekilde yapılan transferler oyuncuya karşı direkt bir negatif hava oluşturuyor.

inşallah 3.5 değildir de boş yere konuşmuş oluruz sadece. ama ben bu kulübü tanıyorsam yine birilerine kaptırmışızdır parayı.

bakalım netleşsin göreceğiz belki de adamlar 3.5 istedi pazarlıkla rakamlar düşecek

@KupaEfendisi: Bu benim sadece ufak bir tahminim, bugün NTV’de doğruladı, Mangala ile sıcak temaslarımızın olduğunu..

Mangala ve Ozan ikilisi oynayacak, Marcao ise zaman zaman forma görecek, ki üç kulvarda oynuyoruz.

Marcao transferini ben Ozan’ın sezon sonu gidecek olmasına bağlıyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mahrez vardy leicester'ı premier lig şampiyon yaptı değeri arttı
ndidi genk'te 2 sene top oynadı değeri arttı
david luiz benfica'da 4 sene top oynadı sonra gitti

6 ay önce 900k para verilen stoper 6 ayda naptı da 3,5 milyon para ödedin
Yahu kıyasladığın şeye bak Mahrez 'i 0.5 mil.€ ile aldıklar EPL şampiyonu yaptığı için 67 mil.€ ile sattılar
Biz bu çocuğu 67 mil.€ bonservis ile almıyoruz scout ekibi veya Fatih Terim beğenmiştir değeceğine inandığımız için bonservisini verip alıyoruz

Belki bu çocuk da bizde David Luiz 'in yaptığı patlamayı yapacak ? o zaman kimse düşünür mü ulan niye 3.5 mil.€ bonservis verdik biz buna diye ?

Bruma 'yı biz aldığımızda profesyonel takıma çıkalı 6 ay filan oluyordu 90 dakikanın tamamında forma giydiği 6 tane filan maçı vardı o zaman yahu bu çocuğa 13 mil.€ bonservis verilir mi ? ne oynadı da 13 mil.€ veriyoruz ? denildi mi ? denildi peki Bruma bizi yanılttı mı ? evet adam transfer olurken Bruma 'yı 13 mil.€ ya satan haindir diyorduk burada hepimiz ...

Yani demek istediğim tamam 3.5 mil.€ tanımadığımız bir adam için bize çok geliyor ama ya scout ekibi ısrarla önermiştir ya da Fatih Terim izleyip çok beğenmiş bu çocuğu alın demiştir yoksa rastgele transfermarkt'dan bir sayfa açıp biz bu çocuğa neden 3.5 mil.€ bonservis vermiyoruz ki ? diyerek transfer edilmedi ya ?

Bekleyin bir adam gelsin oynasın performansını görelim ondan sonra eleştirin

Hoş kime neyi anlatıyorum Emre Akbaba 'yı 5 maç oynadıktan sonra çöp ilan ettiler bu forumda ben 22 yaşında bir çocuğun gelip ona sabretmenizi istiyorum ...

bilmiyorum marcao formayı alır mı ama alırsa,önündeki fernando formdayken pek sorun yasamaz.zaten bi ortasaha da düşünülyo.

Adamı ızledıgımız kadarıyla 3.5 mılyon etmez cöp falan demıyoruz ama varane ve david luız orneklerıne guluyoruz :))

ozan ve marcao cok genc.iyi bi ortasaha lazım önlerine.

ozan
marcao
gökay

oldu stoper hattı.maicon gider,ahmet manyagı kiralanabilir.mangala gelebilir.

kovaya kova dedik diye
komisyoncuya komisyoncu dedik diye
formsuz hocaya formsuz dedik diye ben fenerli oldum bunlar büyük galatasaraylı :)
Senı gercek bı gslı olarak alnından öpüyorum kımseye biat etmedıgıne emınım

gunumuzde senın benım gıbı temız gslı zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt