Tarihte dediğin için Ribery ismini yazmakta sakınca görmüyorum. 2 milyon euro'ya alınmıştı kira bedeli hariç. Metz'e de bedelsiz gelmiş.bızımkılerın böyle bı basarısı mı var tarıhte? Kazmaya kazma derız dany gıbı topcu bu başka lafım yok
Tarihte dediğin için Ribery ismini yazmakta sakınca görmüyorum. 2 milyon euro'ya alınmıştı kira bedeli hariç. Metz'e de bedelsiz gelmiş.bızımkılerın böyle bı basarısı mı var tarıhte? Kazmaya kazma derız dany gıbı topcu bu başka lafım yok
Defansta değil de ileriye denediği uzun paslar ve ara paslarda yani ekstra denemelerinde hata yapıyor. Burada futbol buna çok müsamaha gösterecek yapıda değil evet ama umuyoruz artık ne diyim.pas hatası yapıyorsa bku yedı
saracoglu kardeş fenerli oldugun belli.ne tür bi keyif alıyosun burda takılıp onu da anlamadım.ama takıl ne yapalım
resumo Chaves (Liga 18/19 - YouTubeOnlari paylas o zaman.
Sofascore göre adam ne hata yapip gol yedirmis, ne hatasi yüzünden rakip sut pozisyonuna girmis
Error led to shot 0
Error led to goal 0
fenerlı olsan bıle bu herıflerden ısabetlı yorum yapıyosun suana dek böyle fenerlılere terımcılerı bın kez tercıh ederımşu galatasaraylılık ölçer nerde satılıyor söyleyin de bizde edinelim bi tane
Yahu kıyasladığın şeye bak Mahrez 'i 0.5 mil.€ ile aldıklar EPL şampiyonu yaptığı için 67 mil.€ ile sattılarmahrez vardy leicester'ı premier lig şampiyon yaptı değeri arttı
ndidi genk'te 2 sene top oynadı değeri arttı
david luiz benfica'da 4 sene top oynadı sonra gitti
6 ay önce 900k para verilen stoper 6 ayda naptı da 3,5 milyon para ödedin
aklınca bizi kandırabileceğini sanıyor abisi. zaten haftalardır dikkatimi çekiyordu da pek ses etmedimFenerlisin zaten niye dert ettinki öyle demelerini
)kovaya kova dedik diyefenerlı olsan bıle bu herıflerden ısabetlı yorum yapıyosun suana dek böyle fenerlılere terımcılerı bın kez tercıh ederım

Video beğenicileri iş başında.
Yahu bırakın gidin.
Benfica ve Porto'nun 23 yaşına kadar farkedemediği adamı bizim çapsızlar mı farkedip aldı yani?
Üstelik adamın takımı şimdiye kadar sadece 9 puan toplamış
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
La olum ne olacak simdi? Uefa kadrosuna 3 isim katabiliyoruz
Senı gercek bı gslı olarak alnından öpüyorum kımseye biat etmedıgıne emınımkovaya kova dedik diye
komisyoncuya komisyoncu dedik diye
formsuz hocaya formsuz dedik diye ben fenerli oldum bunlar büyük galatasaraylı![]()