Bu oyuncuyu hiç tanımayan birisinin porto veya diğer portekiz büyükleri bu oyuncuyu neden almadı gibi bir soru sorması bence çok mantıklı.Hatta bence en önemli en mantıklı kriterdir.
Bu tarz transferler yani garryde örnek verebiliriz denenebilir ve yapılabilir.Bunda sıkıntı yok.Şu dönemde city,barcelona,madrid vs gibi takımlarda kadroya giremeyen oyunculara yönelmek daha az riskli olurdu diye düşünüyorum.
Ama bizim bu sıkıntılı zamanda daha net adamlar almak lazım.Bir tane daha as stoper alınabilir diyorum bu sefer adama verilen bonservis 3,5 milyon fazla gibi..
Benim tercihim 2 stoper yerine bir tane as stopeer alıp kanada kaliteli yabancı almak olurdu.
Ama şurası kesin planlama falan her zamanki gibi kötü ve hiç umut vermiyorlar.
Eskişehir ile oynanan hazırlık maçına bakıyorum hala maicon,selçuk,ahmet,ömer gibi çöpler oynuyor.hadi hepsini gönderemezsinde bunların birkaçıyla kesin yollar ayrılmalıydı.
transfer döneminin bitmesini bekleyeceğim. Eğerki transferlerde her zamanki gibi hem mevkisel hatalar hem kalitesiz oyuncular alınırsa çok sevdiğim Fatih terimle bile yollar ayrılabilir.Zaten bu başkan ve yönetim benim için yok hükmündedir.
Doğru başkan ve yönetim ondan sonra teknik adam bulana kadar devam.Yapacak birşey yok.