Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 ay önceki değeri maksimum 900k euro olan adamı bugün 3,5 milyona alıyorsan scout transferi değil bunun adı
ozanın 6 ay önceki değeri kaçtı. bi oyuncunun scout transferi olması için aranacak tek şart tanınmamış bi isim olmasıdır. forumun %99 u tanımadığına göre de bal gibi bi scout transferidir

yahu takımın scoutu hocası yönetimi uygun gördüyse bize taraftar olarak destek olmak düşer. takımında onbirde oynayıp 5 milyon altı ücreti olan genç Brezilyalı oyuncu mu kaldı dünyada

karısına hiçbişey begendiremeyen kocalar olur ya.o karılar gibi bizim taraftar vallahi.

3.5 mılyona degıl 1 mılyona gelse kımse bısey demez bu herıfe

Bu Portekiz ligini izleyecek kadar ya agir issiz olan ya da futbola asik olan birisi yok mu su adami degerlendirse burada.

Artık eskisi gibi her oyuncuya 3'er-5'er milyon avroları kolay kolay vermememiz lazım. Kulübün durumu ortada, oyuncu almak için para edecek her oyuncuyu satmak zorunda kaldığı şu dönemde bu tip transferleri bu paralara almak akıl işi değil. Şu takıma elzem olan transfer kesinlikle forvet iken ve bu durum sezon başından beri belliyken hala oyuncu almamış olmaları ne kadar rezil yönetildiğimizin kanıtıdır.

Mali kriz varken elinde Serdar gibi ( öyle yada böyle bir standartı olan oyuncu ) bir oyuncu varken neden gönderip 3,5 milyon avroya ne çıkacağı belli olmayan bir oyuncuyu alırsın ki?

Bu paraları 2 tane alacağın forvette kullansalar daha iyi olmaz mı?

Kaldı ki defansta Ozan gibi yetenekli ama toy bir oyuncun varken yanına daha deneyimli kaliteli ve yaşı olan bir oyuncu alsalar bence daha mantıklı olurdu. Defansın göbeğini 2 tane genç oyuncuya emane etmek büyük hata olur.

Resmen bizlerle dalga geçiyorlar başka bir açıklaması olamaz.
1 saattır bunları anlatmaya calısıyorum abı helal

Yav transfermarkt daki degerlere niye takiyorsunuz. Degerlerin nasil bictigini bilseniz gülersiniz

3.5 milyona Kara mbojibojiboji alinirdi. Abv.

Bu oyuncuyu hiç tanımayan birisinin porto veya diğer portekiz büyükleri bu oyuncuyu neden almadı gibi bir soru sorması bence çok mantıklı.Hatta bence en önemli en mantıklı kriterdir.

Bu tarz transferler yani garryde örnek verebiliriz denenebilir ve yapılabilir.Bunda sıkıntı yok.Şu dönemde city,barcelona,madrid vs gibi takımlarda kadroya giremeyen oyunculara yönelmek daha az riskli olurdu diye düşünüyorum.

Ama bizim bu sıkıntılı zamanda daha net adamlar almak lazım.Bir tane daha as stoper alınabilir diyorum bu sefer adama verilen bonservis 3,5 milyon fazla gibi..
Benim tercihim 2 stoper yerine bir tane as stopeer alıp kanada kaliteli yabancı almak olurdu.

Ama şurası kesin planlama falan her zamanki gibi kötü ve hiç umut vermiyorlar.
Eskişehir ile oynanan hazırlık maçına bakıyorum hala maicon,selçuk,ahmet,ömer gibi çöpler oynuyor.hadi hepsini gönderemezsinde bunların birkaçıyla kesin yollar ayrılmalıydı.

transfer döneminin bitmesini bekleyeceğim. Eğerki transferlerde her zamanki gibi hem mevkisel hatalar hem kalitesiz oyuncular alınırsa çok sevdiğim Fatih terimle bile yollar ayrılabilir.Zaten bu başkan ve yönetim benim için yok hükmündedir.

Doğru başkan ve yönetim ondan sonra teknik adam bulana kadar devam.Yapacak birşey yok.
Reis yanı başımızda gümbür gümbür gelen Cengiz & Çağlar filan vardı bu adamları neden STSL 'nin devleri almadı da biri Almanya'ya gitti birisi Roma 'ya gitti ?

Veya Tarık için STSL 'nin devleri kapıştı biz tuttuk 5 mil.€ bonservis ve 5 yıllık kapı gibi sözleşme verdik değil mi ? Tarık 'ı çok iyi tanıdığımız için mi verdik o bonservis bedelini ?

Bazı şeylerin açıklaması çok daha derin oluyor biz hiç bilmediğimiz bir adam için neden Porto almadı da biz alıyoruz dersek bana saçma gelir ne yani Portekiz ligine 6 ay önce gelmiş her futbolcuyu Porto veya Benfica&Sporting filan almak zorunda mı ?

Galatasaray, Batshuayi’yi istiyor fakat kulüp FFP kısıtlamaları altında olduğu için oyuncunun maaşının ancak yarısını ödeyebiliyor. Teklife rağmen transferde henüz ilerleme kaydedilmiş değil. (AS)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

scout transferine karşı çıkmayın,genç oyuncu transferine karşı çıkmayın hatta ısrarlı olun,klübün içi geçmiş yıldız eskisi oyuncular almasına karşı çıkın,ismi kalmış morukları alkışlamayın ama genç oyuncu transferinin iyi bir scout ekibi tarafından yapılmasını isteyin....

Marcao tam 3lü savunma stoperi gibi Nice kariyerime alırım

baska birseyden bahsediyoruz biz.
bu adamı 1 m euroya alsaydık gelecekte +20 ye satmamıza engel miydi? bu adamın fiyatı neden 3.5 milyona cıktı?
Yahu takımı 1 mil.€ bonservis bedeli ile bırakmaya razı oldu da sanki biz zorla mı 3.5 mil.€ bonservis verdik reis ?

ozanın 6 ay önceki değeri kaçtı. bi oyuncunun scout transferi olması için aranacak tek şart tanınmamış bi isim olmasıdır. forumun %99 u tanımadığına göre de bal gibi bi scout transferidir
siz ozanı bu sene tanımış olabilirsiniz de kendisi bayağı popüler 1 topçuydu altyapıda
dünyanın bildiği + altyapıdan çıkma + şampiyonlar ligi oynadı

bu herif 20 21 yaşında profesyonel olup kiralanıp durmuş sağa sola, aynı şey mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt