Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda bu takımın bel kemiğidir. Biri de demiş ndiaye yi ileri atarız. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Belhanda olmadan maç kazanamazsın bu bir iddia değil gerçekler.

Selçuk gittiği gün Kurban kesip fakir fukara vatandaşlarımıza dağıtacağım zaten.

Bazıları belhandaya besledikleri duygularını bin katını buna besliyorum yıllardır belkide.

Galatasaray takımının vücut almış mücadele özürlüğü getiren bir virüs bu adam. Bunun sayesinde ısıran bir Galatasaray devamlı yok olup gidiyor. Takımın kaptanı mücadele etmesini bilmeyip kaçak dövüşüyor ise sürekli olarak takım arkadaşları da örnek alır zamanla....

Tam bir virüs

Belhanda giderse kepenkleri kapatalım, bu orta sahada az biraz Ndiaye dışında verim sağlayan tek isim şuanda 7 Milyona falan satılması büyük saçmalık olur, Josef gibi bir kazma bile 10 Milyonlara gitmişti yahu Belhanda daha fazlasını eder.

Ciddi ciddi istiyorlarsa kapiya 13m EURO dan acariz. pazarlikta 12m iner ve 11m satariz. Zaten 1m kiev'e gidecek.

Belli olmaz bu kadar emin olma

Galatasaray Düşmanlarının .........
Tekrarlıyorum belli bir mobbing uygulanıyorsa yönetim tarafından umarım yoktur öyle bir şey. Bu taraftar salak değil fb,bjk gibi ezik kitleyle karşılaştırmasınlar bizi düşer o yönetim.

marcaonun o 10 dakikalık videolaırnı izleyin.çalımı atıp kanada topu acıyo.çalımı basıyo,top sürüyo ve 10 nuamra gibi pas atıyo .8 numarada mı oynasa acaba :d
Ekşiden, 2 ay önce yapılmış bu yorum
kısa ismi marcao olan, chaves'in 22 yaşındaki brezilyalı stoperi. hem dar alanda hem de geniş alanda etkili, bu yaşlarda nadiren bulunan bir özellik çünkü ikisini bir arada bulunduran az defans var; sezgileri yaşının üstünde. gücünü doğru kullanıyor ve aşırıya kaçmadan sert müdahaleler yapabiliyor. sol ayağını temiz kullanıyor ve topu oyuna sokmada sıkıntı yaşamıyor, geçen sezon kiralık oynadığı rio ave'de bu özelliği sayesinde ön liberoda bile oynatıldı. bu kadar olumlu özelliğinin yanında göze batan en önemli eksisi hava toplarındaki vasatlığı, bir stoper için yeterli olsa da kendisini üst düzey futbol sahnesinde ön sıralarda bulunmasını engelleyecek kadar sıradan.

Çok sıktı bu transfer dönemi. Neyseki diğerlerinin yaptığı ekstra birşey de yok.

Hoca nerde belhanda yi tutuyor onu anlamadım çok tuttuğu içinmi emre akbabayı aldırttı mecburiyetten oynuyor herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt