Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Belhanda bu takımın bel kemiğidir. Biri de demiş ndiaye yi ileri atarız. 

Belhanda olmadan maç kazanamazsın bu bir iddia değil gerçekler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim onu göndermez. Öyle oyuncuları seviyor çok örneği var bunun.Hocanın dediği olur belhanda istenmediği hicbiryde kalmadı kalmazda
Galatasaray Düşmanlarının .........
Belli olmaz bu kadar emin olmaTerim onu göndermez. Öyle oyuncuları seviyor çok örneği var bunun.
15 milyon euroya Maicon-Belhanda paketi güzel olur
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adamlar resmi olarak bitti diyor la. Bunun kankasi niye hayir mayir diyor? 7Mio biz , belhanda maas olarak 6 mio

Bu Araplar önemsiyor böyle özellikleri rengimMüslüman diye Besmele Bonusumu koyduracan renkdas?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
50 sanıyede 6 7 kere cıkardı gerı taktı gozluğu heralde![]()
20 milyon’a Maicon-Belhanda-Serdar paketi daha güzel olur
COK LAN COK
Tekrarlıyorum belli bir mobbing uygulanıyorsa yönetim tarafından umarım yoktur öyle bir şey. Bu taraftar salak değil fb,bjk gibi ezik kitleyle karşılaştırmasınlar bizi düşer o yönetim.Belli olmaz bu kadar emin olma
Galatasaray Düşmanlarının .........
Ekşiden, 2 ay önce yapılmış bu yorummarcaonun o 10 dakikalık videolaırnı izleyin.çalımı atıp kanada topu acıyo.çalımı basıyo,top sürüyo ve 10 nuamra gibi pas atıyo .8 numarada mı oynasa acaba :d
kısa ismi marcao olan, chaves'in 22 yaşındaki brezilyalı stoperi. hem dar alanda hem de geniş alanda etkili, bu yaşlarda nadiren bulunan bir özellik çünkü ikisini bir arada bulunduran az defans var; sezgileri yaşının üstünde. gücünü doğru kullanıyor ve aşırıya kaçmadan sert müdahaleler yapabiliyor. sol ayağını temiz kullanıyor ve topu oyuna sokmada sıkıntı yaşamıyor, geçen sezon kiralık oynadığı rio ave'de bu özelliği sayesinde ön liberoda bile oynatıldı. bu kadar olumlu özelliğinin yanında göze batan en önemli eksisi hava toplarındaki vasatlığı, bir stoper için yeterli olsa da kendisini üst düzey futbol sahnesinde ön sıralarda bulunmasını engelleyecek kadar sıradan.
Biri şuna lens taktırsın
adamlar resmi olarak bitti diyor la. Bunun kankasi niye hayir mayir diyor? 7Mio biz , belhanda maas olarak 6 mio