Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerden kayarak aldığı toplarda Melo'ya benzettim..
kanattan gelen topları iyi kesiyo,sezgileri çok iyi.topları cok temiz alıyo.hızlı,topu oyuna iyi sokuyo.40 metre bi uzun pası vardı bitane videoda.bi de çalımı atıp guzel bi ara pası attı

alan ve ighalo iyidir forvet için.batsuhayi zor.

Benim beklentim cok düsük ama Marcao alindi diyelim. Belki forvete Alan+Ighalo'yu bedavaya yakin bir bonservisle getirmeye calisiyorlardir (iyimser tahmin) ve Maicon'u sattik, ondan gelecek parayla stoper geldi. Bu durumda Rodrigues'in parasi daha duruyor demektir. Kanat ve orta sahaya rahatlikla 2 adam alinabilir.

Alan
(Supriz isin diyorum ben, Batshuayi, Pato, Ighalo)
Stefan johannsen
ve 1 tane stoper sampiyon yapar.

Lider savunma çizgisini ayarlayacak stoper gelmediği sürece bir cacık olmaz bizden savunma anlamında.

Özelikle hücumsal oynayan takımların bu tür lider oyuncunun olması çok önemli.

Şaka gibi ya gerçekten, burada 4 milyon euro çok para verdik falan diyoruz da o para Selçuk asalağına senelik verilen maaş normalde. Nasıl anormal bir mallık cidden aklı almıyor insanın. Bu adam seneye takımdan gidince kamburumuzu atacağız resmen.
baya alacağı varmıs ıcerde. hamitte de böyle olmustu sonra bunu bı sekılde sözleşme uzatmakla ilişkilendirmişlerdi.
selçukun 1 yıl daha gitmemesi süpriz olmaz

solak stoper iyidir yaw inşallah başarılı olur şimdi iki tane forvet almamız lazım

Simdi söyle bir durum da var. Forvet alacaklar, gol yükünü cekecek. Onyekuru da iyi gol atan bir adam. Geriye sag kanat ve ofansif orta saha kaliyor. Feghouli Sinan Gümüs'ü (!) anca kesebildigi icin henüz pek gol katkisi yok ama ben güveniyorum Feg'e. Oynar o. Belhanda sürekli oynasada ligde 3 golü gecmez. Belhanda'yi satip o parayla makul bir forvet getirmek daha dogru olur. Alan daha cok second striker olarak kullanilirsa Alan, Forvet, Onyekuru ve formda bir Feghouli ile daha golcü bir takim oluruz. Belhanda pek gol atmiyor, Rodrigues'in de bir hayrini görmedik, simdi satildi gerci. Onyekuru attigi en güzel golleri sol kanat oynarken atti. Emre Akbaba ilk 11 oynasa bile Alanyaspor'daki gibi 8-10 gollü sezonlar bizim takimda zor olur, ayri bir havada oynaniyor bizim maclar, savunmalar kapali. Yani klasik bir ofansif orta saha kullanmaktansa Alan'i bizim Necati Ates gibi az daha geride kullansak daha verimli olur sanki.

belhanda için tarih vereyim mi? :d 21-22 ocaga yakın müthiş paralar teklif edilir ve satılır bence.

Belhandasiz top oynayamiyoruz maç kazanamiyoruz surekli bu laflar 17 lig 6 avrupa maci oynadik hangi maci belhanda aldi yada hangi maçı yada maclari belhanda yok diye kaybettik

Belhanda nin oynamadigi ve puan kaybettigimiz bütün maclarda onun olmadigi icin kaybettik. Belhanda nin oynadigi ve kazandigimiz bütün maclari da onun sayesinde kazandik.

Ama Belhanda nin oynadigi ve puan kaybettigimiz maclarda ise Belhanda nin hic sucu yok, o elinden geleni yapti cok ama cok savasti ama arkadaslarinin maglubiyet almasina mani olamadi.

.
Screenshot_20190108-235458_Twitter.webp

Alan
(Supriz isin diyorum ben, Batshuayi, Pato, Ighalo)
Stefan johannsen
ve 1 tane stoper sampiyon yapar.
Stoper ve Forvet kadar önemli olan transfer varsa o da orta sahadir kesinlikle. Reges Fernando, Donk ve Selcuk istenileni veremiyor o bölgede. Cok agir kaliyorlar. Temposu yüksek, böyle biraz amelelik yapacak adam lazim suanki duruma göre. Öyle üst düzey bir oyuncuya gerek yok. Bu Norvecli is yapabilir mesela dedigin gibi.

Lider savunma çizgisini ayarlayacak stoper gelmediği sürece bir cacık olmaz bizden savunma anlamında.

Özelikle hücumsal oynayan takımların bu tür lider oyuncunun olması çok önemli.
ozan zaten genc bi lider oldu artık,bu marcao da hırslı ve agresif.ondan da olur bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt