- 8 Temmuz 2015
- 35.767
- 70.589
- 3.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanattan gelen topları iyi kesiyo,sezgileri çok iyi.topları cok temiz alıyo.hızlı,topu oyuna iyi sokuyo.40 metre bi uzun pası vardı bitane videoda.bi de çalımı atıp guzel bi ara pası attıYerden kayarak aldığı toplarda Melo'ya benzettim..
Benim beklentim cok düsük ama Marcao alindi diyelim. Belki forvete Alan+Ighalo'yu bedavaya yakin bir bonservisle getirmeye calisiyorlardir (iyimser tahmin) ve Maicon'u sattik, ondan gelecek parayla stoper geldi. Bu durumda Rodrigues'in parasi daha duruyor demektir. Kanat ve orta sahaya rahatlikla 2 adam alinabilir.
varYok oyle birsey
baya alacağı varmıs ıcerde. hamitte de böyle olmustu sonra bunu bı sekılde sözleşme uzatmakla ilişkilendirmişlerdi.Şaka gibi ya gerçekten, burada 4 milyon euro çok para verdik falan diyoruz da o para Selçuk asalağına senelik verilen maaş normalde. Nasıl anormal bir mallık cidden aklı almıyor insanın. Bu adam seneye takımdan gidince kamburumuzu atacağız resmen.
ama çöp dediği oyuncuların iyi topçuya evrildiği görülmemiştir
doğru haklısın olaya günlük yaklaşmamak lazim ?Adamlar bize ilerde lazım olacak. Aramızı bozmayalım.
ne diyo abi cevirsene
Belhandasiz top oynayamiyoruz maç kazanamiyoruz surekli bu laflar 17 lig 6 avrupa maci oynadik hangi maci belhanda aldi yada hangi maçı yada maclari belhanda yok diye kaybettik
Stoper ve Forvet kadar önemli olan transfer varsa o da orta sahadir kesinlikle. Reges Fernando, Donk ve Selcuk istenileni veremiyor o bölgede. Cok agir kaliyorlar. Temposu yüksek, böyle biraz amelelik yapacak adam lazim suanki duruma göre. Öyle üst düzey bir oyuncuya gerek yok. Bu Norvecli is yapabilir mesela dedigin gibi.Alan
(Supriz isin diyorum ben, Batshuayi, Pato, Ighalo)
Stefan johannsen
ve 1 tane stoper sampiyon yapar.
Forma numarası yarın belli olacakmışne diyo abi cevirsene
niye o tarih reis?belhanda için tarih vereyim mi? :d 21-22 ocaga yakın müthiş paralar teklif edilir ve satılır bence.
ozan zaten genc bi lider oldu artık,bu marcao da hırslı ve agresif.ondan da olur benceLider savunma çizgisini ayarlayacak stoper gelmediği sürece bir cacık olmaz bizden savunma anlamında.
Özelikle hücumsal oynayan takımların bu tür lider oyuncunun olması çok önemli.