Var Taksimde tesisleriBen suriyenin Milli takimi oldugunu bile bilmiyordum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var Taksimde tesisleriBen suriyenin Milli takimi oldugunu bile bilmiyordum.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Futbol fakiri mesale dusmani almanyaya fazla entegre olmus wenkbrauw on fleek kardeslerimizden birtanesidir.
Modern futbol diye zirlayip takimda modern futbola uygun tek isme devamli begenmemezlik eder laf atar.
Sanirsin orta sahada Dombele ile Delaney oynuyor Belhamdayi begenmiyor.
Sebep?O Suriyeli forvet gelirse 1 sene myc yerim heralde. Terim'in böyle bişey yapacağına ihtimal vermiyorum ama yine de neyse.
Lazio'nun yolladigi oyuncuyu kim ne yapsin.Cavandabın ciddi piyasası vardı yalnız. Adam İtalya Ligi'nde ve Belçika milli takımında forma giymiş birisi.
Bunu elimizde patlarsa tarık camdal misali şeklinde patlar. Tuttarsa ne ala tabiki. Brezilyalı sonuçta
Konudan uzak olan vatandaşlar bir anlık düşünür bu duruma. Doğrumu değilmi diye....Var Taksimde tesisleri
bennacer e çökelim o zamanTühh. Roma genkten malinovskyi almış. Çok beğenmiştim o adamı bizim ortasahaya ilaçtı
Hatayla hata örtülmez kardes.
Selcuka 3 Milyon veriyoruz diye ondan sonra gelen her adama 3 Milyon vermemize gerek yok.
Cahil bunlar ya.Belhandasiz, gorduk takimi atak falan yapamiyoruz uzun top atiyoruz. Yalniz, Mehmet kardes diyelim Al ittihad 12m euro pesin teklif etti, sen nedersin? ve onun yerine kim alirdin?
Sebep?
ben sinan için bişey demedim hiç.hatta sinan transfer olacak bu sene uzak bi yere,seneye cıkıs yapacak.marcao iyi transfer,şimdi izledim bütün videolarınısenın hıssıyatlerın nedır bu brezil. gencı hakkında reıs. bilirsin genc futbolcular konusunda sana herzaman guvenırım
gercı yıldızlar bu yıl sınan dıyor sınanın yılı olacak dediğinden berı adamın hayatını bılmem ne yaptın. yinede guvenıyorum sana öngörülerin nelerdir