Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O Suriyeli forvet gelirse 1 sene myc yerim heralde. Terim'in böyle bişey yapacağına ihtimal vermiyorum ama yine de neyse.

Futbol fakiri mesale dusmani almanyaya fazla entegre olmus wenkbrauw on fleek kardeslerimizden birtanesidir.

Modern futbol diye zirlayip takimda modern futbola uygun tek isme devamli begenmemezlik eder laf atar.

Sanirsin orta sahada Dombele ile Delaney oynuyor Belhamdayi begenmiyor.

Belhandasiz, gorduk takimi atak falan yapamiyoruz uzun top atiyoruz. Yalniz, Mehmet kardes diyelim Al ittihad 12m euro pesin teklif etti, sen nedersin? ve onun yerine kim alirdin?

Cavandabın ciddi piyasası vardı yalnız. Adam İtalya Ligi'nde ve Belçika milli takımında forma giymiş birisi.

Bunu elimizde patlarsa tarık camdal misali şeklinde patlar. Tuttarsa ne ala tabiki. Brezilyalı sonuçta
Lazio'nun yolladigi oyuncuyu kim ne yapsin.

Tutmazsa bile yine iyi kotu araplara falan satariz.

belhanda olayı doğruysa son günlerde aldığım en iyi haber.

Şu Belhanda uğursuzu gitsin bir hafta içki içmemeye razıyım.

Tühh. Roma genkten malinovskyi almış. Çok beğenmiştim o adamı bizim ortasahaya ilaçtı

Madem bu paralar harcanacaktı denayer alınmazmıydı genç takımı bilen hızlı ayaklarına hakim ?

Hatayla hata örtülmez kardes.

Selcuka 3 Milyon veriyoruz diye ondan sonra gelen her adama 3 Milyon vermemize gerek yok.

hata hatayla ortulmez
hata baskasının hatasıyla ortulur
sen belhandaya 8 milyon verip bir salaklık yapmıssan 10 milyon verecek baska bir salak bulacaksın ki hatayı ortesin
sen 3 milyona satalım diyorsun

toplamda 25dklık videolarını izledim marcao'nun üşenmeden.porto,benfica ve lizbon macındaki performansı ve özgüveni hoşuma gitti.kafayla aldıgı toplar tehlikeli bölgeden uzaga gidiyo hep.ilk videosunda chaves'te 15-20 top almıs temizinden sanırım.manyak bi herife benziyo.topu istediği her sekilde alıyo

Belhandasiz, gorduk takimi atak falan yapamiyoruz uzun top atiyoruz. Yalniz, Mehmet kardes diyelim Al ittihad 12m euro pesin teklif etti, sen nedersin? ve onun yerine kim alirdin?
Cahil bunlar ya.

Hayatlari super lig izlemekle geciyor, digerleride almanyada gegenpress gegenpress diye diye her sene bayern sampiyon oluyor, gegenpressinize koyam.

Belhanda en az 15 mil kabul edilebilir.

Evvellakin Habib Diallo ve Ibrahim Nieneye getirirdim forvet bolgesine.

Orta sahada Donku yollar Diousseyi alirdim.

Bunlar cahil bro

Arkadaslar bu takimin her yeri tel tel dökülüyor. Ödenen maas, alinan puan, verilen destegin karsiligi degildir. Devre arasi falan dinlemeyip yapabildigimiz kadar hamle yapmaliyiz. (Bunun zor oldugu belirtmistim ama ciddi teklifler geliyor gibi). Belhanda'ci biri hic olmadim, Allah var son maclarinda gayet iyi oynuyordu ama Araplardan falan teklif varsa yol yakinken satilmali. Bu adami öyle bir sözlesme ile aldik ki Araplar disinda talibi sittin sene cikmayacaktir. Aldigi para 3.5-4 civari bir sey oldugu icin Avrupa'ya vergilerle dahil yükü agir gelir. Bonservis bedeli elinde olacak isimleri simdiden kovalayip, anlasabildiklerimizin kulüpleri ile bonservis pazarligi yapmaktan daha iyi bir secenek olmayacaktir. Bir sürü 27 yasi gecmeyen iyi oyuncu var su durumda. Kacirmasinlar artik.

senın hıssıyatlerın nedır bu brezil. gencı hakkında reıs. bilirsin genc futbolcular konusunda sana herzaman guvenırım
gercı yıldızlar bu yıl sınan dıyor sınanın yılı olacak dediğinden berı adamın hayatını bılmem ne yaptın. yinede guvenıyorum sana öngörülerin nelerdir
ben sinan için bişey demedim hiç.hatta sinan transfer olacak bu sene uzak bi yere,seneye cıkıs yapacak.marcao iyi transfer,şimdi izledim bütün videolarını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt