Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar emre ozan ve ismail disinda bizdede yerli oyuncu olmadigini kabul etmek lazim. serdar bozuntusu gidecek, ozani da sezon sonu kaybediyoruz. mecburen yerli almak zorundayiz. 3-4 tane saglam yerli alinmali.
yazıdığım 3 genç oyuncu+atalayı rotasyona sok bak ondan sonra onlar düşünsün :)

Şener
Hasan Ali
Alper
M.Ekici
M.Topal
Harun
Berke
Ferdi
Barış
Ozan
Sadık

olursa Tolgay ve Serdar

bizden iyi olduğu kesin
bütün yerlileri saymışsın dalga geçilen h.ali,ozan,33 yaşına gelmiş m.topal,bal yapmayan arı alper,sakat m.ekici,harun yedek kaleci ayarında,berke,ferdi,barış bunlar ne yaptıda kaliteli yerli statüsüne girdi son olarak sadık=a.çalık abartmayalım bence zaten bunlarda iş olsa kulüplerine faydaları olurdu...

Serdarı arabistana gönderirsek hem biraz imanı da artar

İşte aklıbaşın da mantıklı düşünen,transfer için değil galatasaray için yaşayan bir renktaş
Tamam bende istiyorum Fernando&Nagatomo&Mariano&Feghouli gibi kaliteli futbol aklı olan adamların gelmesini ama tüm takım belli bir yaşın üzerinde olunca sıkıntı çıkıyor. Hem takımda ki maaş bütçesini hem takım yaşını aşağı çekmek için mali olarak daha iyi konumlara gelebilmek için bunu yapmamız gerekiyor

Mariano gibi yıldız oyuncuların varlığına da ihtiyacımız var elbette, saha içinde en azından 3-4 tane kaliteli ayak diyebileceğimiz yüksek maliyetli ama maliyetinin karşılığını sonuna kadar veren adamlar ile bunların etrafını Linnes gibi Marcao gibi genç görev adamları ile doldurmamız gerekiyor

Ben bıktım usandım artık geldiği sezon harikalar yaratıp bir sonraki sezon & en ufak bir sakatlık ile dibe vuran Mariano & Fernando & Gomis gibi adamları izlemekten

Ben bıktım artık sahada 60 dakikadan sonra yürümeye hali kalmayan sürekli 2 farklı üstünlükten rakibi maça ortak eden takımdan

Ben mağaradan yazıyorum, ayrıca araştıracak daha önemli şeylerim var: ))

Serdar Aziz'den ilk açıklama: Gerekirse özür dilerim

Bu açıklama görüşmeden önceydi, görüşmeden sonra Serdar'ın menajeri o lafı dedi ama Terim zaten göndermişti çoktan. Ayrıca görüşme çok kısa sürdü deniyor. Adam selamınaleyküm özür dilerim diye mi sohbete girecek, sende bir düşünmeyi ve insan psikolojisini öğren bence.
Araştıracak şeylerinle ilgili sana kolay gelsin. Ama bilgimizin olmadığı konularda da ahkam kesmeyelim o zaman. Açık açık özür diledi diyorsun sonra da nasıl dilesin görüşme 30 saniye sürdü diyorsun. İki gönderin arasında iki zıt ifade var. Serdar özür dileyecek bir şey yapmadım ben diye girdiyse lafa Fatih Terim de bitirdi konuşmayı demek ki. Zaten Fatih Terim eğer arayı düzeltmeyi istemeseydi hiç bu yarım dakikalık konuşmayı bile ayırmazdı. Biraz mantık.

İsimden bagımsız yazıyorum ; Transferlerde genç oyuncuları tercih etmemiz sevindirici. Umarım sakatlık gecmişi, karakteri de inceleniyordur.

Maicon satılıp yerine birinci stoper aldığımızda ileri mevkiilere oyuncu alırız

ADAM köşemizde bugün

lq1MBX.jpg

Hücumcu bek için mesela bursanın sağ kanattaki sarışın genco iyi topçu. İyi işlenirse o çocukta çok iş var

İsimden bagımsız yazıyorum ; Transferlerde genç oyuncuları tercih etmemiz sevindirici. Umarım sakatlık gecmişi, karakteri de inceleniyordur.

Evet muazzam sakatlık geçmişi incelemesi yapıyoruz kronik sakatlık geçirmeyen topçu almamak üzere listemizi hazırladık ilk göze batan Emre Taşdemir'i hemen kadromuza kattık şimdi sırada Demba ba var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt