- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
kuşmusun mırader neler dıyosunFt bu fotoyu gorunce kendisine biat edenlerin zeka seviyesine guvenip halihazirda sinir oldugu serdar'i harcayip yeni transferle cebini doldurdu mu demek istiyorsun?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuşmusun mırader neler dıyosunFt bu fotoyu gorunce kendisine biat edenlerin zeka seviyesine guvenip halihazirda sinir oldugu serdar'i harcayip yeni transferle cebini doldurdu mu demek istiyorsun?
o kazma bu hasta şu büyük o küçük vay arkadaş.
yazıdığım 3 genç oyuncu+atalayı rotasyona sok bak ondan sonra onlar düşünsünserdar emre ozan ve ismail disinda bizdede yerli oyuncu olmadigini kabul etmek lazim. serdar bozuntusu gidecek, ozani da sezon sonu kaybediyoruz. mecburen yerli almak zorundayiz. 3-4 tane saglam yerli alinmali.
bütün yerlileri saymışsın dalga geçilen h.ali,ozan,33 yaşına gelmiş m.topal,bal yapmayan arı alper,sakat m.ekici,harun yedek kaleci ayarında,berke,ferdi,barış bunlar ne yaptıda kaliteli yerli statüsüne girdi son olarak sadık=a.çalık abartmayalım bence zaten bunlarda iş olsa kulüplerine faydaları olurdu...Şener
Hasan Ali
Alper
M.Ekici
M.Topal
Harun
Berke
Ferdi
Barış
Ozan
Sadık
olursa Tolgay ve Serdar
bizden iyi olduğu kesin
Allah korusunkuşmusun mırader neler dıyosun
Tamam bende istiyorum Fernando&Nagatomo&Mariano&Feghouli gibi kaliteli futbol aklı olan adamların gelmesini ama tüm takım belli bir yaşın üzerinde olunca sıkıntı çıkıyor. Hem takımda ki maaş bütçesini hem takım yaşını aşağı çekmek için mali olarak daha iyi konumlara gelebilmek için bunu yapmamız gerekiyorSerdarı arabistana gönderirsek hem biraz imanı da artar
İşte aklıbaşın da mantıklı düşünen,transfer için değil galatasaray için yaşayan bir renktaş
Araştıracak şeylerinle ilgili sana kolay gelsin. Ama bilgimizin olmadığı konularda da ahkam kesmeyelim o zaman. Açık açık özür diledi diyorsun sonra da nasıl dilesin görüşme 30 saniye sürdü diyorsun. İki gönderin arasında iki zıt ifade var. Serdar özür dileyecek bir şey yapmadım ben diye girdiyse lafa Fatih Terim de bitirdi konuşmayı demek ki. Zaten Fatih Terim eğer arayı düzeltmeyi istemeseydi hiç bu yarım dakikalık konuşmayı bile ayırmazdı. Biraz mantık.Ben mağaradan yazıyorum, ayrıca araştıracak daha önemli şeylerim var: ))
Serdar Aziz'den ilk açıklama: Gerekirse özür dilerim
Bu açıklama görüşmeden önceydi, görüşmeden sonra Serdar'ın menajeri o lafı dedi ama Terim zaten göndermişti çoktan. Ayrıca görüşme çok kısa sürdü deniyor. Adam selamınaleyküm özür dilerim diye mi sohbete girecek, sende bir düşünmeyi ve insan psikolojisini öğren bence.
nas 20 yaşında bu albümü nasıl yaptı kafayı yiyeceğimAllah korusun
At başına bak. Bu son 6 ay kala mı geldi aklına?ADAM köşemizde bugün
![]()
Emirhan Civelek var bizde ondan 1 yaş küçük şans versek neler yapar nelerHücumcu bek için mesela bursanın sağ kanattaki sarışın genco iyi topçu. İyi işlenirse o çocukta çok iş var
ADAM köşemizde bugün
![]()
3 yıldır sakat olan Emre'yi alarak sakatlık geçmişini inceleme konusunda iyi bir sınav verdiğimizi belirtmek gerek.İsimden bagımsız yazıyorum ; Transferlerde genç oyuncuları tercih etmemiz sevindirici. Umarım sakatlık gecmişi, karakteri de inceleniyordur.
İsimden bagımsız yazıyorum ; Transferlerde genç oyuncuları tercih etmemiz sevindirici. Umarım sakatlık gecmişi, karakteri de inceleniyordur.