Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Hımm izlemediğim için bilmiyorumEmirhan Civelek var bizde ondan 1 yaş küçük şans versek neler yapar neler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hımm izlemediğim için bilmiyorumEmirhan Civelek var bizde ondan 1 yaş küçük şans versek neler yapar neler
Reis baktım da Serdar 'ın tam tersi gibi görünüyor adamİsimden bagımsız yazıyorum ; Transferlerde genç oyuncuları tercih etmemiz sevindirici. Umarım sakatlık gecmişi, karakteri de inceleniyordur.
Basaksehirin takim savunmasi yada oyun yapisi degisik yada daha iyi oldugundan Mert daha az gol yemistir.
ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
okuduğunu bildiğim için yazdım zaten sıkıntı yok@Berkay Saraçoğlu raporlarken hakaret etmeden raporla, ceza yersin. Hele mod ve ya baska birisine ederken 10 kere dusun, okuyabiliyoruz![]()
İsmi yazıyor orda reis.BU HERIF KIM?
Vay anasını ben bunu neden göremedim acaba. Serdar 1 ay önce daha ortada fol yokken fenerle transfer görüşmesi yaptı ve bunu basına servis ettiler. Galatasaray şampiyonluğa oynuyor ve şampiyonlar liginde şansı var, Serdar'da banko oyuncu ama o büyük fenerli ve daha ortada ayrılma durumu yokken fenerle görüştü. İşte aradığımız mizah: )))
Dost sohbetine benzemiyor
Transfer gorusmesine de benzemiyor
Servis edildigi tarih cekildigi tarihten daha muhim bir foto
Hatirlatmakta fayda var. Banlanirsin uyelere hakaret ile rapor yolluyorsun diyeokuduğunu bildiğim için yazdım zaten sıkıntı yok
olanı yazdık hakaret yok ordaHatirlatmakta fayda var. Banlanirsin uyelere hakaret ile rapor yolluyorsun diye![]()
Emre olayı skandal. Umarım senelik garanti para verme gibi bir buyuk hatanın içine girmezler.Evet muazzam sakatlık geçmişi incelemesi yapıyoruz kronik sakatlık geçirmeyen topçu almamak üzere listemizi hazırladık ilk göze batan Emre Taşdemir'i hemen kadromuza kattık şimdi sırada Demba ba var.
Kasinma,bos yapmaolanı yazdık hakaret yok orda
Daha 2 gündür forumda takılıyorum kimin ne mal olduğu o kadar belli ki anlamamak mümkün değil. Bunları hala burada tutan mod'lara da teessüflerimi iletiyorum.
Aylardır yazmıyordum forum trollden geçilmiyor diye bi gireyim dedim yine aynı muhabbetler yine boş boş yazanlar duruyor. Gelmişken yazayım bari.
Maicon da satılıp lider bir stoper alınmalı Alan nasıl oyuncu bilmiyorum ama net santrfor değil tamamlayıcı rolünde bir oyuncu anlatılanlara göre öyleyse yanına yine genç bir Marcao tarzı transfer yapılmalı günü kurtarmak için 34lük Demba Ba vs bunlara ihtiyaç yok yapılanma yapılıyorsa böyle devam etmeli. Tabi elde ne kadar para kaldı forvete para yeter mi planlama yapıldı mı bilmiyorum olması gereken Marcao+lider stoper+Alan+Genç forvet olmalı
Adam daha gelip maça çıkmadan burada düşman kesilenler çıktı harbi ruh hastası kaynıyor forum aga
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En yakın zamanda forvet transferini bitirmemiz şart ben daha fazla Sinan&Eren ve Muğdat 'lı forvet hatları izlemek istemiyorumen yakın oynayacağımız maça
Muslera
Linnes-Ozan-Marcao-Ömer
Fernando-Ndiaye
Feghouli-Belhanda-Henry
Sinan
11i ile çıkacağız