Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsimden bagımsız yazıyorum ; Transferlerde genç oyuncuları tercih etmemiz sevindirici. Umarım sakatlık gecmişi, karakteri de inceleniyordur.
Reis baktım da Serdar 'ın tam tersi gibi görünüyor adam
adamın kariyerinde sakatlık yaşamadığını gösteriyor Transfermarkt
Marcão - Sakatlık geçmişi

Bu sene takımının tüm müsabakalarında görev almış hemde hepsinde 90 dakika sahada kalmış
Marcão - Performans 18/19

Marcao 'nun maç kaçırırsa kırmızı kartlar yüzünden maç kaçıracağını düşünüyorum, inşallah onunda önüne geçebilir ...

Basaksehirin takim savunmasi yada oyun yapisi degisik yada daha iyi oldugundan Mert daha az gol yemistir.

ONEPLUS A6013 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu ben de onu diyorum işte,geldiği takım kötü ise bu adam iyi olabilir,geldiği takım iyi olan adamlarda aslında o kadar iyi değildir ama takım savunması veya takım oyunu sebebi ile çok daha iyi görünebilir. Beşiktaş'ın yıllarca iyi paraya futbolcu kitlemesi birazda bundan aslında aynı şeyi Bursa'da da yaptı Şenol

İsmi yazıyor orda reis.

Vay anasını ben bunu neden göremedim acaba. Serdar 1 ay önce daha ortada fol yokken fenerle transfer görüşmesi yaptı ve bunu basına servis ettiler. Galatasaray şampiyonluğa oynuyor ve şampiyonlar liginde şansı var, Serdar'da banko oyuncu ama o büyük fenerli ve daha ortada ayrılma durumu yokken fenerle görüştü. İşte aradığımız mizah: )))

Fol yokken değil adamın 1.8 milyon euro alacağı var kulüpten bu durumdan haberdar mısın? İki kere senet imzalatıyorlar ikisini de tarihinde ödemeyip iki tane daha veriyorlar.
Siz fol yok yumurta yokken Terim'in kadro dışı bıraktığına inanınca bir şey yok biz bu resmi koyunca aww

Dost sohbetine benzemiyor

Transfer gorusmesine de benzemiyor

Servis edildigi tarih cekildigi tarihten daha muhim bir foto

Masumane bir buluşma diyorsun Demir, göreceğiz.

en yakın oynayacağımız maça
Muslera
Linnes-Ozan-Marcao-Ömer
Fernando-Ndiaye
Feghouli-Belhanda-Henry
Sinan

11i ile çıkacağız

Evet muazzam sakatlık geçmişi incelemesi yapıyoruz kronik sakatlık geçirmeyen topçu almamak üzere listemizi hazırladık ilk göze batan Emre Taşdemir'i hemen kadromuza kattık şimdi sırada Demba ba var.
Emre olayı skandal. Umarım senelik garanti para verme gibi bir buyuk hatanın içine girmezler.

2 kap geldi, bence 2-3 gun kap gelmez.

Daha 2 gündür forumda takılıyorum kimin ne mal olduğu o kadar belli ki anlamamak mümkün değil. Bunları hala burada tutan mod'lara da teessüflerimi iletiyorum.
Aylardır yazmıyordum forum trollden geçilmiyor diye bi gireyim dedim yine aynı muhabbetler yine boş boş yazanlar duruyor. Gelmişken yazayım bari.
Maicon da satılıp lider bir stoper alınmalı Alan nasıl oyuncu bilmiyorum ama net santrfor değil tamamlayıcı rolünde bir oyuncu anlatılanlara göre öyleyse yanına yine genç bir Marcao tarzı transfer yapılmalı günü kurtarmak için 34lük Demba Ba vs bunlara ihtiyaç yok yapılanma yapılıyorsa böyle devam etmeli. Tabi elde ne kadar para kaldı forvete para yeter mi planlama yapıldı mı bilmiyorum olması gereken Marcao+lider stoper+Alan+Genç forvet olmalı
Adam daha gelip maça çıkmadan burada düşman kesilenler çıktı harbi ruh hastası kaynıyor forum aga

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben 3-4 senedir bunun mucadelesini veriyorum ama yok yani , tepe yonetim memnun bu gercek disi isimlerden , baska takim taraftarlarindan , ikinci uyeliklerden

Bazisi zararsiz ... bazisi ise alakasiz adamlar , milletle alay edip gunlerini keyifli geciriyorlar

Forum yonetimi de cok mesajlasma oluyor diye boyle uyeliklere sempatiyle baktigi ve hic bir duzenlemeye gitmedigi gibi , ceza konusunda da asiri toleransli olarak ayni amaca hizmet bir tutum icinde

Ne yapilabilir dersen ? Ua forumunu ornek verebilirim

en yakın oynayacağımız maça
Muslera
Linnes-Ozan-Marcao-Ömer
Fernando-Ndiaye
Feghouli-Belhanda-Henry
Sinan

11i ile çıkacağız
En yakın zamanda forvet transferini bitirmemiz şart ben daha fazla Sinan&Eren ve Muğdat 'lı forvet hatları izlemek istemiyorum

Sonra da Nagatomo ve Emre ikilisinin bir an önce takıma katılması gerekiyor

Meksika'nın El Universal gazetesinin haberine göre Nicolas Castillo, Galatasaray'ın transfer teklifini reddetmiş.

1547045044956.webp

Fernando kendini toparlarsa Marcao potansiyelinin üzerinde bile performans çıkarabilir....takımdaki en önemli durum Fernando'nun formu(forvet alacağımızı hesaba katıyorum)

başşak şehir denen adi takımın nefret ettiğim ukala fakat bir bok bilmeyen hocası a.avcı denen özenti it aklınca simoneyi taklit ediyor.atletico madridin oyun sistemini kopyala yapıştır yapmakta rakibi uyut bir gol bulursan üstüne yat.febe ile birlikte bu ligteki en zevksiz maçlar bu başşakların maçıdır.Ayrıca bu adi kulübün adi hocası ukala ,kendini beğenmiş a.avcı denen pislik şampiyon olacağına trabzon hatta kargalar olsun razıyım.O derece nefretlik ve itici bir camia bu başşak şehir ve hocası olana apo avcı iti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt