Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni (yedek)stoperimizin ne maaş alacağı ya da ne kadar bonservis ödediğimiz açıklandı mı?ben mi kaçırdım.dusuk maaş alırsa elden çıkarmak kolay oluyor, böyle teselli bulabiliriz.emre Taşdemir transferine ise yorum yapamıyorum.sadece Serdar dan boşalan sakat oyuncu kadrosunu doldurmuş olduk.
tinerci+ sikeciler gibi aciklamadik bu sefer

bu berkay denen sahsın kus oldugu gün gibi ortada
sözde transfer nobeti kurallarına not dusmussunuz kusları bildirin diye ama bildirsek te bir halta yaradıgı yok
bir mod arkadasımız bu sahsa acıkca kussun demiş ama her zaman oldugu gibi herhangi bir yaptırım yememiş
mikserleyip duruyor kaç. gundur, yüz verdiniz çünkü.

yemin ediyorum nobetten sogudum.
transfer yok diyhe zaten konuyu troller kuslar abluka altına aldı resmen
görmezden gel gel bir yere kadar
fatih terim komisyon cu mu nedir ya, burası GS platformu. dusunce ozgurlugu dalgasına hakaret yemeyen efsanemiz kalmadı herhalde bu forumda. herseyin bir usturubu var

dısarıdan içeriden sistemli saldırıya ugradıgımız gunlerde bile forumda fatih terimin aldıgı maas tartısılıyordu :D

burası cok guzel bir platform ama k bakmayın forum kuralları uygulanma noktasında cok zayıf.

bu berkay denen sahsın kus oldugu gün gibi ortada
sözde transfer nobeti kurallarına not dusmussunuz kusları bildirin diye ama bildirsek te bir halta yaradıgı yok
bir mod arkadasımız bu sahsa acıkca kussun demiş ama her zaman oldugu gibi herhangi bir yaptırım yememiş
mikserleyip duruyor kaç. gundur, yüz verdiniz çünkü.

yemin ediyorum nobetten sogudum.
transfer yok diyhe zaten konuyu troller kuslar abluka altına aldı resmen
görmezden gel gel bir yere kadar
fatih terim komisyon cu mu nedir ya, burası GS platformu. dusunce ozgurlugu dalgasına hakaret yemeyen efsanemiz kalmadı herhalde bu forumda. herseyin bir usturubu var

dısarıdan içeriden sistemli saldırıya ugradıgımız gunlerde bile forumda fatih terimin aldıgı maas tartısılıyordu :D

burası cok guzel bir platform ama k bakmayın forum kuralları uygulanma noktasında cok zayıf.
Bırak egleniyoruz işte yemleyerek

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ayıp ya gerçekten ayıp ... Hadi başkalarının hocaya olan kuyruk acıları var..

Galatasarayımız'da yakaladığı başarıları diğerleri rüyasında göremez.. çekemediklerinden karalıyorlar iftira atıyorlar olmadık yakıştırmalar yapıyorlar..

Hayırdır sizin çekememe nedeniniz ne ? Şampiyonlar Ligi kupası gelmedi diye mi ? bi o kaldı çünkü getirmediği bu klube..

Biraz tevazu gösterin biraz saygılı olun Fatih Hoca yı beğenmeyebilirsiniz ama bir Galatasaraylı büyüğümüzdür değerimizdir
Başarılı diye yapılan yanlışları söylemeyelim mi? Hayret ya!

Bu Terim degilmiydi fazla Para kazabilmek icin hic sevmedigi Yildirim Demirörenle hic birsey olmamis gibi gülücükler sacip Milli Takima da Imza atan?Adam milli görevden kacilmaz dedi ama 3,5 Milyon Euro ya Imza atmis.Bu Terim

Lucescu gibi bunaklar yiyeceğine F.Terim yesin yav ne olacak. Keriz parası ;D

Bir Cin atasozu derki:

'Cing cangalan dayan sanalan'

Yani diyorlarki

Denizde kum bizde Alan :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt