Hüseyin Öntaş
Kırmızı Üye
- 21 Temmuz 2011
- 1.869
- 296
- 1.043
modlar şu hoca düşmanlarını şutlayın bi zahmet tadımız kaçtı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
söylediBaşkan Çin'de saat kaç haberiniz var mı tarzında bişey söyledi mi gerçekten?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi kuş beyinli süzme ...Bu Terim degilmiydi fazla Para kazabilmek icin hic sevmedigi Yildirim Demirörenle hic birsey olmamis gibi gülücükler sacip Milli Takima da Imza atan?Adam milli görevden kacilmaz dedi ama 3,5 Milyon Euro ya Imza atmis.Bu Terim
Kes yapmayacaksın birdahaevet okuduğunu anlamakta zorluk yaşıyorsun
tinerci+ sikeciler gibi aciklamadik bu seferYeni (yedek)stoperimizin ne maaş alacağı ya da ne kadar bonservis ödediğimiz açıklandı mı?ben mi kaçırdım.dusuk maaş alırsa elden çıkarmak kolay oluyor, böyle teselli bulabiliriz.emre Taşdemir transferine ise yorum yapamıyorum.sadece Serdar dan boşalan sakat oyuncu kadrosunu doldurmuş olduk.
Bırak egleniyoruz işte yemleyerekbu berkay denen sahsın kus oldugu gün gibi ortada
sözde transfer nobeti kurallarına not dusmussunuz kusları bildirin diye ama bildirsek te bir halta yaradıgı yok
bir mod arkadasımız bu sahsa acıkca kussun demiş ama her zaman oldugu gibi herhangi bir yaptırım yememiş
mikserleyip duruyor kaç. gundur, yüz verdiniz çünkü.
yemin ediyorum nobetten sogudum.
transfer yok diyhe zaten konuyu troller kuslar abluka altına aldı resmen
görmezden gel gel bir yere kadar
fatih terim komisyon cu mu nedir ya, burası GS platformu. dusunce ozgurlugu dalgasına hakaret yemeyen efsanemiz kalmadı herhalde bu forumda. herseyin bir usturubu var
dısarıdan içeriden sistemli saldırıya ugradıgımız gunlerde bile forumda fatih terimin aldıgı maas tartısılıyordu
burası cok guzel bir platform ama k bakmayın forum kuralları uygulanma noktasında cok zayıf.
Başarılı diye yapılan yanlışları söylemeyelim mi? Hayret ya!Ayıp ya gerçekten ayıp ... Hadi başkalarının hocaya olan kuyruk acıları var..
Galatasarayımız'da yakaladığı başarıları diğerleri rüyasında göremez.. çekemediklerinden karalıyorlar iftira atıyorlar olmadık yakıştırmalar yapıyorlar..
Hayırdır sizin çekememe nedeniniz ne ? Şampiyonlar Ligi kupası gelmedi diye mi ? bi o kaldı çünkü getirmediği bu klube..
Biraz tevazu gösterin biraz saygılı olun Fatih Hoca yı beğenmeyebilirsiniz ama bir Galatasaraylı büyüğümüzdür değerimizdir
Bu Terim degilmiydi fazla Para kazabilmek icin hic sevmedigi Yildirim Demirörenle hic birsey olmamis gibi gülücükler sacip Milli Takima da Imza atan?Adam milli görevden kacilmaz dedi ama 3,5 Milyon Euro ya Imza atmis.Bu Terim
çinde bize en yakın kısmında saat şu an 4 civarı.Başkan Çin'de saat kaç haberiniz var mı tarzında bişey söyledi mi gerçekten?
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vallaha basarili diye yanlislari/hatalari olmadi veya yok degil fakat tarihimizin en basarilisi oldugu ap acik ortada. Bu yuzden saygisizlik etmeyelim!Başarılı diye yapılan yanlışları söylemeyelim mi? Hayret ya!
Bende komisyon dan supheniyirorun100 kişi ft komiyoncu diyor neden sadece ben fenerli ya da beşiktaşlı oluyorum
Yarın açıklanacak açıklamak zorundasımtinerci+ sikeciler gibi aciklamadik bu sefer