Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonra forum kötü diye ağlıyorsunuz etrafa. Adamlar dışardan Galatasaray forumunda böyle konuları görüp tabii ki böyle der.

En son Ribery’e de böyle diyorlardı. Angut’cu tayfayı dikkate almayın Fatih Terim yüzünden kuduruyorlar :D
Genç ve potansiyeli olan bir oyuncu. Maçlar başlayınca göreceğiz.

Bu Terim degilmiydi fazla Para kazabilmek icin hic sevmedigi Yildirim Demirörenle hic birsey olmamis gibi gülücükler sacip Milli Takima da Imza atan?Adam milli görevden kacilmaz dedi ama 3,5 Milyon Euro ya Imza atmis.Bu Terim

Ayıp ya gerçekten ayıp ... Hadi başkalarının hocaya olan kuyruk acıları var..

Galatasarayımız'da yakaladığı başarıları diğerleri rüyasında göremez.. çekemediklerinden karalıyorlar iftira atıyorlar olmadık yakıştırmalar yapıyorlar..

Hayırdır sizin çekememe nedeniniz ne ? Şampiyonlar Ligi kupası gelmedi diye mi ? bi o kaldı çünkü getirmediği bu klube..

Biraz tevazu gösterin biraz saygılı olun Fatih Hoca yı beğenmeyebilirsiniz ama bir Galatasaraylı büyüğümüzdür değerimizdir

Bu Terim degilmiydi fazla Para kazabilmek icin hic sevmedigi Yildirim Demirörenle hic birsey olmamis gibi gülücükler sacip Milli Takima da Imza atan?Adam milli görevden kacilmaz dedi ama 3,5 Milyon Euro ya Imza
Son cumleye kadar 'Layk' i yapistiriyordum ki son cumleni gordum. Son cumlene Cusss diyorum rdas

Yeni (yedek)stoperimizin ne maaş alacağı ya da ne kadar bonservis ödediğimiz açıklandı mı?ben mi kaçırdım.dusuk maaş alırsa elden çıkarmak kolay oluyor, böyle teselli bulabiliriz.emre Taşdemir transferine ise yorum yapamıyorum.sadece Serdar dan boşalan sakat oyuncu kadrosunu doldurmuş olduk.

Bu gerçek mi?

Mondiyi 12 yaşında bir velet mi getirdi şimdi

IMG_20190109_230024.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt