Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ercan bosa cabalıyon kardesım kazık fotosuda atsan buraya adamlar ıkna olmuyor.

artık aldıysak adamı bı sekılde degerlendırecegız
Böyle saçmalık mi olur ses edeceksin tabii amatör kafayla klüp yonetilmez
Bu adam bu kadar sıçrama yaptı niye tek talibi biziz

Galatasaray Düşmanlarının .........

ercan bosa cabalıyon kardesım kazık fotosuda atsan buraya adamlar ıkna olmuyor.

artık aldıysak adamı bı sekılde degerlendırecegız
Oğlum bir dur, hemen negatifi verme izleyelim en azından 4-5 maç gerçekten kazıksa birlikte küfrederiz. Bu arada dün biraz izledim attığın videoları, ilginç bir şekilde ilgimi çekmeye başladı değişik bir mizaçları var.

Bu transferin frey transferinden farki ne ? ( Eger menajer onerisi ise )

Bu a spor’da oluşan Galatasaray nefreti nedir? Savaş’ı kovdular diye amma dert olmuş.

Bugün oldugu gibi belki hep 2'ser 2'ser aciklayacaklar alinan adamlari. Alan bu sebepten ötürü bekletiliyor olamaz mi?

Oğlum bir dur, hemen negatifi verme izleyelim en azından 4-5 maç gerçekten kazıksa birlikte küfrederiz. Bu arada dün biraz izledim attığın videoları, ilginç bir şekilde ilgimi çekmeye başladı değişik bir mizaçları var.
o zaman kufurlerı bırıktıreyım abı

Oo hayirli olsun ilk basta cok itici geliyorlar da sonradan gunluk hayatta replikleri agzina dolaniyor
Insanlara sen bitmissin olmussun dmeeye basliyorsun :D

Klubu teklif etmis 900 bin Euro ya bırakmaya hazırız diye Trabzonspor a adam teyitli isim vererek açıkladı

Galatasaray Düşmanlarının .........
Kim teyitli söyledi? Kaynağını link atarak söyler misin. Bazı arkadaşların yüzüne yüzüne vermem lazım bunu..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt