Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli - Onyekuru - Alan üçlüsü şahsen heyecan verici, Feghouli'nin oyun zekası ve top tekniği var Onyekuru'nun hızı ve gol sezileri var Alan'ın ise bitiriciliği ve hareketli bir oyunu var, Bence çok iyi bir ön hat olur ama oraya yedekleyecek adam lazım.
Alan'ın bitiriciliğinin iyi olduğundan emin miyiz? Hiç izlemediğim için soruyorum, videolardan gördüğüm kadarıyla Alan sanki second striker gibi duruyor. Alan, pivot bir santraforla daha çok iş yapar gibi bir izlenim oluştu bende.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcao yu ben beğendim . Gayet hızlı , sertliği ayarlayabilirse bence çık yerinde bir transfer yası da 23

Bonservisi olmayan nasil böyle görüsme yapiyor anlamiyorum

Muslera - Ismail

Mariano - Linnes
Ozan - Maicon
Marcao - Ahmet
Nagatomo - Omer Bayram - Emre Tasdemir

Fernando - Donk
Ndiaye - Selcuk
Belhanda - Emre Akbaba - Atalay

Feghouli - Sinan - Yunus
Onyekuru - ?
Alan
- Transfer

Onyekuru ile rekabete girebilecek bir kanat oyuncusu alinmali.

Dünya çapında bir stoper beklemeyin çünkü benfica sporting braga gibi külüplerin elinden süper yetenek kapabilecek konumda da değiliz. Beklentim seri ve hızlı olup Ozan'la birlikte kendini geliştirmesi.
O açıdan değil Trabzonspor 900. Bin verin alın demiş klubu

Galatasaray Düşmanlarının .........

O açıdan değil Trabzonspor 900. Bin verin alın demiş klubu

Galatasaray Düşmanlarının .........
ercan bosa cabalıyon kardesım kazık fotosuda atsan buraya adamlar ıkna olmuyor.

artık aldıysak adamı bı sekılde degerlendırecegız

Alan'ın bitiriciliği iyi olduğundan emin miyiz? Hiç izlemediğim için soruyorum, videolardan gördüğüm kadarıyla Alan sanki second striker gibi duruyor. Alan, pivot bir santraforla daha çok iş yapar gibi bir izlenim oluştu bende.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncuyu biliyorum yani daha doğrusu hatırlıyorum benim aklımda kalan profili bu, Videolarını izlemedim pek son halini çok bilmiyorum ama Avusturya zamanında baya iyi bir bitiriciydi acayip gol sayılarına çıkmışlığı oldu o zamanlar. Öyle komple bir forvet denemez bence ama pozisyon bulduğunda affetmeyecek bir oyuncu. Hareketli bir forvet diye hatırlıyorum Niasse gibi mesela tabi ondan daha iyi.

19 ocakta bitiyor sanırım sözleşmesi. daha erken gelip lig maçına yetişmek, takima ve ortama daha erken uyum sağlamak için vs görüşme yapabilir e
halen sacma bana göre. Peki bizimkiler niye aciklamiyorlar anlasildi diye? ha bu hafta, ha haftaya gelir o halde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt