GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)
Furkan Korkmaz

Transfer Nöbeti (ARŞİV 1) Sayfa 336

Furkan Korkmaz ·

Cevap
6,9K
Okunma
421,7K
Sayfa
336/343
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli - Onyekuru - Alan üçlüsü şahsen heyecan verici, Feghouli'nin oyun zekası ve top tekniği var Onyekuru'nun hızı ve gol sezileri var Alan'ın ise bitiriciliği ve hareketli bir oyunu var, Bence çok iyi bir ön hat olur ama oraya yedekleyecek adam lazım.
Alan'ın bitiriciliğinin iyi olduğundan emin miyiz? Hiç izlemediğim için soruyorum, videolardan gördüğüm kadarıyla Alan sanki second striker gibi duruyor. Alan, pivot bir santraforla daha çok iş yapar gibi bir izlenim oluştu bende.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera - Ismail

Mariano - Linnes
Ozan - Maicon
Marcao - Ahmet
Nagatomo - Omer Bayram - Emre Tasdemir

Fernando - Donk
Ndiaye - Selcuk
Belhanda - Emre Akbaba - Atalay

Feghouli - Sinan - Yunus
Onyekuru - ?
Alan
- Transfer

Onyekuru ile rekabete girebilecek bir kanat oyuncusu alinmali.

Alan'ın bitiriciliği iyi olduğundan emin miyiz? Hiç izlemediğim için soruyorum, videolardan gördüğüm kadarıyla Alan sanki second striker gibi duruyor. Alan, pivot bir santraforla daha çok iş yapar gibi bir izlenim oluştu bende.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncuyu biliyorum yani daha doğrusu hatırlıyorum benim aklımda kalan profili bu, Videolarını izlemedim pek son halini çok bilmiyorum ama Avusturya zamanında baya iyi bir bitiriciydi acayip gol sayılarına çıkmışlığı oldu o zamanlar. Öyle komple bir forvet denemez bence ama pozisyon bulduğunda affetmeyecek bir oyuncu. Hareketli bir forvet diye hatırlıyorum Niasse gibi mesela tabi ondan daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri