- 2 Temmuz 2011
- 137.275
- 58.433
- 5.488
nasıl zor oyuncularla anlastınız ki gecikti bu transferler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ölüp bitiyosa satalım valla üzerine niye para veriyoruz,kasımpaşa yönetimi o ikisinide iyi paraya okutma şansı varken hocayı falan dinlemez..Mustafa Denizli ölüp bitiyor erenle Sinan a Serdar ida havada kapar
Galatasaray Düşmanlarının .........
Tam 1 ay 4 gün oldu beklemedeyiz.
Biz plana göre ilerlemiyor muyduk. Ne oldu da yok şöyle olursa, böyle yaparsa durumuna geldik yine. İletişime geçmeyi çok erken akıl etmişler, müthiş planlama.
Bunlar bizim dusuncemiz transfer bu hiç belli olmazölüp bitiyosa satalım valla üzerine niye para veriyoruz,kasımpaşa yönetimi o ikisinide iyi paraya okutma şansı varken hocayı falan dinlemez..
Allaha yakin bizden uzak dursun
5.günün şafağında doğuya bak adminim7 güne transfer gelmezse küfürlerle karşınızda olacağım arkadaşlar.
Geriden geliyorum da, herkes rodrigues 7M'a satıldı demiş BiPSpor haberinden sonra
KAP bildiriminde 10.250.000'ye satmışız, 20%si PAOK'a = 8.2 M'umuz olacak kullanmak için.
Hatta direk 10 M'umuz da olabilir, kuralları bilmiyorum ama mesela Telles satılsa oradan 15% payımız mı ne vardı, oradan 4M gelse de FFP'de kullanamıyorduk, belki PAOK'un bu maddesi de FFP'i aynı şekilde etkilemez?
Geriden geliyorum da, herkes rodrigues 7M'a satıldı demiş BiPSpor haberinden sonra
KAP bildiriminde 10.250.000'ye satmışız, 20%si PAOK'a = 8.2 M'umuz olacak kullanmak için.
Hatta direk 10 M'umuz da olabilir, kuralları bilmiyorum ama mesela Telles satılsa oradan 15% payımız mı ne vardı, oradan 4M gelse de FFP'de kullanamıyorduk, belki PAOK'un bu maddesi de FFP'i aynı şekilde etkilemez?
Sag kanata bu adami alin ulan