Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasıl zor oyuncularla anlastınız ki gecikti bu transferler

7 güne transfer gelmezse küfürlerle karşınızda olacağım arkadaşlar.

leipzig maçı ne zaman

belki bruma için bir yoklama çekerler o zaman

Batsuayi dediğimiz adamın her yanı ayrı topçu ya gelirse olay olur olay

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biz plana göre ilerlemiyor muyduk. Ne oldu da yok şöyle olursa, böyle yaparsa durumuna geldik yine. İletişime geçmeyi çok erken akıl etmişler, müthiş planlama.

Aynen katılıyorum. Madem onceden planlama vardı. Bu piyasadaki isimler ne? Planlama yapılmadıysa şayet yalan söyleyen kim?

fatıh hoca herseyı hazırladı arkadaslar transferler kesın

transferler olmazsa hoca bassın istifayı.bu itler hocanın üzerinden kendi reklamlarını yapıyor hoca olmayınca yönetim kongre tarafından mart'ta düşürülür.

bizi forvet transferine odaklayan yonetim takimi dagitiyor farkinda degiliz

araplar belhanda için 8-10 verseler bari göbekte sıkıntı bizim yerine ianis hagiyi getirsek,donk veya fernando ikilisinden birinin yerinede iyi bir ön libero hem ofans hem defans anlamında çok kötü merkez zaten kilit bölge orası..

Geriden geliyorum da, herkes rodrigues 7M'a satıldı demiş BiPSpor haberinden sonra

KAP bildiriminde 10.250.000'ye satmışız, 20%si PAOK'a = 8.2 M'umuz olacak kullanmak için.

Hatta direk 10 M'umuz da olabilir, kuralları bilmiyorum ama mesela Telles satılsa oradan 15% payımız mı ne vardı, oradan 4M gelse de FFP'de kullanamıyorduk, belki PAOK'un bu maddesi de FFP'i aynı şekilde etkilemez?

Geriden geliyorum da, herkes rodrigues 7M'a satıldı demiş BiPSpor haberinden sonra

KAP bildiriminde 10.250.000'ye satmışız, 20%si PAOK'a = 8.2 M'umuz olacak kullanmak için.

Hatta direk 10 M'umuz da olabilir, kuralları bilmiyorum ama mesela Telles satılsa oradan 15% payımız mı ne vardı, oradan 4M gelse de FFP'de kullanamıyorduk, belki PAOK'un bu maddesi de FFP'i aynı şekilde etkilemez?

Dollar vs Euro

Rodrigues euro olarak değil dolar üzerinden satıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt