Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
E lig içinde alınacak bir zahmet.
Nasil yani yerli mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
E lig içinde alınacak bir zahmet.
Hayır uefaya 3 kişi yazabiliyoruz ondan bahsetmedin mi senNasil yani yerli mi

Yok olay o degil ki zaten. Biz istesek bile alamayiz cünkü bizimle masaya dahi oturmazlardi. Gördün bize gelmek icin affedersin kicini yirtan Denayeri bile alamadik. Ayrica fiyatin Dortmund ile alakasi yok, City cocugun böyle bir patlama yapacagini düsünmedigi icin ucuza yolladi.
Benim kast ettigim olay su, Dortmund 8 Milyona gelecege yatirim yapiyor biz ise 8 Milyona kelimenin tam anlamiyla kimsenin istemedigi hatta kendi kulübünün bile istemedigi 1 sene kontrati kalmis adama umut bagliyoruz.
albayrak transfer görülmesi gibi olmuş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tabi ki ama şu şartlarda bizim ülkeye Anadolu kulüpleri bile kapıyı 10 kat fazladan açıyor yurt dışındaki futbolcular bizi Avrupa'nın modern katarı gibi görüyor paraları alıyorlar ara sıra CL'de maça çıkıyorlar tabi bunun içinde o kadar yüksek maaş istiyorlar ki her istediklerini yapıyoruz.Yok olay o degil ki zaten. Biz istesek bile alamayiz cünkü bizimle masaya dahi oturmazlardi. Gördün bize gelmek icin affedersin kicini yirtan Denayeri bile alamadik. Ayrica fiyatin Dortmund ile alakasi yok, City cocugun böyle bir patlama yapacagini düsünmedigi icin ucuza yolladi.
Benim kast ettigim olay su, Dortmund 8 Milyona gelecege yatirim yapiyor biz ise 8 Milyona kelimenin tam anlamiyla kimsenin istemedigi hatta kendi kulübünün bile istemedigi 1 sene kontrati kalmis adama umut bagliyoruz.
Sancho'yu 8'e satmalari degil de buy back koymamalari buyuk skandal.
Masaya otururlar oturmasina sonucta euro ayni euro ama bizimkiler mal.
Hayır uefaya 3 kişi yazabiliyoruz ondan bahsetmedin mi sen
Rodop basthsuhuye ilgiyi doğrulamış gibi
Lafin gelisi masaya oturmazlar demem zaten. Apo nun Ingiltere transfer görüsmesine gittigini bir düsünsene.
Tabi ki ama şu şartlarda bizim ülkeye Anadolu kulüpleri bile kapıyı 10 kat fazladan açıyor yurt dışındaki futbolcular bizi Avrupa'nın modern katarı gibi görüyor paraları alıyorlar ara sıra CL'de maça çıkıyorlar tabi bunun içinde o kadar yüksek maaş istiyorlar ki her istediklerini yapıyoruz.
Alt yapıdan yetiştirip oynatıp Avrupa'da başarılar kazandıkça bu algı yıkılır eğer hala 30+ adamlara para ödenmeye devam ederse muhtemelen modern Katar olarak devam ederiz.
Cidden orası doğru bak 2 golcü 1 stoper de dolduruyoruz. Ee kim gidebilir ki başka hocada demişti kanat ve ortasaha nasıl olacak bu işHayir, 14 yabanci siniri var takimda 11 tane var yanlis saymadiysam
Hala satmak falan lazim. Ben aslinda orta saha kanat falan da istiyorum yani satalim teklif geleni.
Ben merak ediyorum cidden bu adam mi yapiyor gorusmeleri? Umarim baskasi yapiyordur bu sadece sozcudur.
Ne demişş ki
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cidden orası doğru bak 2 golcü 1 stoper de dolduruyoruz. Ee kim gidebilir ki başka hocada demişti kanat ve ortasaha nasıl olacak bu iş
İsim ver meselaYerliler yagacak
Doğrulamak sayılır en azından boş iş demedi falcao ya dediği gibi![]()
Yerliler yagacak