Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Degisiyor reis kampusteysem mecbur pizza soyluyorum yoksa baska acik yer bulmak imkansiz. Ha tabii bi de Jack in the Box drive-thru acik 24 saat ama useniliyor genelde o saatlerde.

Turkiye'de cok sevdigim 3-5 sey var. Umraniye'de oturdugum yere yakin bildigim bir kokorecci var Izmir usulu yapan birinci tercihim o. Onun disinda Taksim taraflarindaysam islak hamburger gomuyorum genelde, Kadikoy'deysem ki genelde Kadikoy'e gidiyorum tek tuk midye dolma atmayi cok seviyorum.

Yalniz favorim acik ara Kadikoy sahilde Haydarpasa'ya dogru sari dolmuslara yururken gece acilan izgaracilar. Orada Kardesler Izgara var, sahibi Mardinli bir abimiz koftesi, sucugu, tavuk sisi, ciger sisi her seyi on numara. O gun artik canim ne cekiyorsa. Yanda semaverde cay falan da var. Soganli biberli domatesli derken ekmek arasi yuvarlaniyor bir seyler. Sokak kopekleri falan da oralarda takiliyor acayip keyifli orada yemesi. Tam bu Havaslarin kalktigi, IBB akbilli tuvaletinin oldugu yer. Zabita falan da orada takiliyor bazen.

Eskiden Nevizade'nin altinda Durumzade var orada durum yerdik ama hem Nevizade hem de orasi cok pahali oldu.

Edit: Abv canim cekti.

haydaaa sen turkiyede degilmisin? ben sana trde yasiyor zannediyordum

Maiconda falanda yolcu , hoca Görüşme yapan oyunculAr var dedi ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maicon tamam da mesela Mariano disinda kim gitse yerini yerliyle dolduramayiz

En mantiklisi Mariano - Maicon - Fernando'yu da tasfiye edip 2 stoper 2 santrafor 1 orta saha 1 kanat almak

1 de yerli sag bek yedegi aldik mi tamamdir

O degilde su Modeste olayinda bizimkiler hakli cikmis.

Fifa diyor ki Modeste haksiz bir sekilde Sözlesmesini fesh etmis. Lisansi vermiyorlar. Köln’un avukatlari ugrasmaya devam ediyormus ama cok zormus.

Düsün ne tepkiler olacakti eger onu almis olsaydik, yeni bir groskreutz vakasi

realin aldigi brahim diaz sürpriz degil, SOFIFA direk demis potansiyelli oldugunu, bizimkiler biraz oralari takip etseler, ne topcular bulurlar, hemen hemen hepside cikiyor, bruma 88 olacak dendi o kendi kendini mahvetti, bu brahim su an FIFADA 66 potential 85 deniyor, bizim onyekuru bile 86 olur diyor fifa 19a göre. oyun diyip gecmemek lazim, altinda inanilmaz altyapi calismalari, gercek oyuncu takibi, scout görüsmeleri var.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt