Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Serdara bayılmıyorum. Şu olayın böyle halledilmesini saçma buluyorum.

Serdar az çok piyasası olan bir adam, şimdi kim niye para versin ki sen oyuncunu böyle itibarsızlıştırınca. 3-4 Milyon koparabileceğimiz bir adamı bedava göndermeyi göze alıyoruz resmen.

sent via GSC
iyi niyetinden şüphe duyduğu beraber çalışmak istemediği adama kulüp bul demenin neresi yanlış anlamadım. itibarsızlaştırma dediğin eğer sezon içinde kadro dışı bıraksaydı söz konusu olabilirdi.

Kim geliyor dostlar, haber edin. Transfersizlik canıma tak dedi.

Serdarı fb ayarttı diye kapının önüne koyduysak, o zaman çalışma kültürü değil de 1 rakibimiz oyuncunun kafasına girmiş onun da ahlaki değerleri zayıf olduğu için kanmış kadroda düşünmüyoruz ayartan kulübe de satmayı düşünmüyoruz deseydi daha iyi olurdu

Bak hocam bilirsin Tudoru zerre sevmem ama şunu Terim değil de Tudor yapsaydı adamın anasından girip bacısına kadar küfür edecek adamlar konu Terim olunca umursamıyor birden Serdar olayını.

sent via GSC
Tudor kim? Ne vasfi varda yaptıklarına tahammül edelim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdurrahim Albayrak, Şükrü Hanedar ve Hasan Şaş, Fatih Terim'in istediği futbolcuları alabilmek için kampa gitmeyip İstanbul'da kaldı. Albayrak-Hanedar-Şaş üçlüsü transfer görüşmeleri yapıyor.

Heyt be ekibe bak
apoda biraz beyin varsa transferler için hergün gerekirse başka ülkeye uçsun. son şansı bu transfer dönemi yoksa taraftar linç eder bidaha da galatasarayın kapısından geçemez. o forvet transferini yapacaktın albayrak bitirdin kendini

Adam kadro dışıyken bile hazır vaziyetteydi yalan yanlış ceza verdiler adama
Ne yalan yanlışi kendinizi kandiriyorsunuz.
Direk diziyle arkadan daldi kavgaya.
Tam hak ettiği cezayı aldı.

Tabi kadro dışı iken hazır kalacak.
sebebi ise sözleşmesi bitiyordu ve yeni sözleşme için gelecek fırsatı kaçırmak istemedi.
2.5 sene yattı.
8 -9 maç oynadı diye bAşımıza xavi yaptınız.
Çöpün önde gideni dan dun girmekten başka bir şey bilmiyor

A.Albayrağa kapasitesinin üzerinde bi görev verildi. O adama Florya’da yardımcılık falan bi iş vereceklerdi onu yapardı. Ama transfer işi ciddi iştir ve bizimkine iki gömlek büyük geldi. Ne yazık ki gerçek bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Odoi zaten 18 yaşında. Bende 2 sene evvel bizim de olduğumuz Avrupa şampiyonasında izledim. İheanacho zaten uzun zamandır kendi takımında oynuyordu. Neyse zaten biz alamayız bunları. En azından şu Polonya,Hırvatistan’da ki gençerleri keşfedelim.
Ben Odoi'yi alalim filan demiyorum zaten. Git Fildisine, Kameruna, Ganaya kamp kur ve ozellikle orta saha, kanat, ve forvet oynayan yetenekli cocuklari alt yapiya al.10 cocuk alip 2si veya 3u 4u tutsa zaten ihyasin. Ayrica bunu 20 yil once denemisiz ve 5 oyuncudan Appiah gibi azmani yararlanamasak da bulmusuz

Serdarı fb ayarttı diye kapının önüne koyduysak, o zaman çalışma kültürü değil de 1 rakibimiz oyuncunun kafasına girmiş onun da ahlaki değerleri zayıf olduğu için kanmış kadroda düşünmüyoruz ayartan kulübe de satmayı düşünmüyoruz deseydi daha iyi olurdu
daha ortada bişey yok. fenere 4 milyon altı bi rakama satılacağını hiç zannetmiyorum ki bu paraya satarsak zaten en büyük kazığı biz atmış oluruz.

Vaay naber geri mi döndün sen.

Olayı kavrayamamışsın yine.

sent via GSC
Senin kavramış halin bu mu? Hala tudor dangalagi ile koca Terim ı aynı kefeye koyabiliyorsun. Birazdan aysal filan da dersin ya neyse. Işin özü şu kardeş , değil tudor u herhangi bir TD ü Terim ile kıyaslayamazsın sonunda hata ya da hatalar yapmış bile olsa.

galatasaray roberto ınsigne (24) ile ilgileniyor(tuttosport) (gerçek değildir)
uydurma bir transfer haberi söyleyeyim hiç bir haber çıkmıyor çünkü(yani böyle bir haber yoktur) o kadar sıkıcı gidiyor ki transfer dönemi ben uydurayım dedim

Son düzenleme:

sebebi ise sözleşmesi bitiyordu ve yeni sözleşme için gelecek fırsatı kaçırmak istemedi.
2.5 sene yattı.

Bizim taraftar balık hafızalı bile değil. 10 yanlışı yarım doğruyla bile unutur.

Şimdi Cengiz’e sallayanlar 3 gün sonra 1-2 iyi transfer açıklanırsa “büyük başkan” moduna girecek

Tudor kim? Ne vasfi varda yaptıklarına tahammül edelim.

2. sefer geldiginde de boyle showlae yapmisti, felipe bulent h unsal falan hepsine ders vermisti o donemin nasil bittigi ortada
Elde topcu ve para yokken sudan sebeplerle (sebepleri de bilmiyoruz ya) topcularin degerini 0in altina indirecek sekilde kadro disi birakiyor ama neredeyse madalya takacaksiniz gecmiste kipa var diye

Bizim taraftar balık hafızalı bile değil. 10 yanlışı yarım doğruyla bile unutur.

Şimdi Cengiz’e sallayanlar 3 gün sonra 1-2 iyi transfer açıklanırsa “büyük başkan” moduna girecek
cengizi zaten itin bi tarafına sokmalarının tek sebebi transfer başarısızlığı yoksa ortada başka elle tutulur bi neden yok. ne yazıkki futbolda transfer herşeyin buluşma noktası o olmazsa hiç bişeysin değeri yok özellikle bu ülkede

2. sefer geldiginde de boyle showlae yapmisti, felipe bulent h unsal falan hepsine ders vermisti o donemin nasil bittigi ortada
Elde topcu ve para yokken sudan sebeplerle (sebepleri de bilmiyoruz ya) topcularin degerini 0in altina indirecek sekilde kadro disi birakiyor ama neredeyse madalya takacaksiniz gecmiste kipa var diye
Yapti tamam sonra döndü 3 tane daha şampiyonluk kazandırdı. Siz diyorsunuz ki hiç hata yapmasın. Yapsa bile sana 7 şampiyonluk kazandırmış adamı 6 ay çalışmış adamla kıyaslayıp yok o şunu yapsaydı yok bu şunu yapsaydı gibi komik örnekler vererek kıyaslayamaz kimse.

2.5 sene yattı.

Katılmıyorum sen kafanda çöp dediğin için kulp arıyorsun adam hep hazır futbolculuğunu beğenmeyebilirsin ama sözleşme için yalandan çalışıyor demen komik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt