Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak hocam bilirsin Tudoru zerre sevmem ama şunu Terim değil de Tudor yapsaydı adamın anasından girip bacısına kadar küfür edecek adamlar konu Terim olunca umursamıyor birden Serdar olayını.

sent via GSC

Birde olaya ters açıdan bakalım.. Bunu Mancini veya başka bir Avrupalı hoca yapsa ne metiyeler dizilirdi forumda sence ?

Bak hocam bilirsin Tudoru zerre sevmem ama şunu Terim değil de Tudor yapsaydı adamın anasından girip bacısına kadar küfür edecek adamlar konu Terim olunca umursamıyor birden Serdar olayını.

sent via GSC
Reis şöyle bişey var ilk Serdar olayı çıktığında yahu basit bir tatil olayı yüzünden bir adam bu kadar rahat harcanır mı diyordum sırf Fatih Terim egosu uğruna yine bir futbolcuyu harcıyor diyordum ki olayın aslı başkaymış

Çünkü çok önceden biliyordu bence Serdar&Fb olayını takım otobüsten iniyor Serdar 'ın yüzüne bile bakmıyor sonra çıkan Nagatomo 'ya selam veriyor konuşuyorlar filan

Ya bu Serdar&Fb olayını biliyordu sürekli maç kaçırması & tatil olayı filan bardağı taşıran son damla oldu ya da hala bizim bilmediğimiz çok başka bir olay var

Biliyorsun benim takımda en sevdiğim adamlardan birisiydi Serdar ama bana göre bile bu olayda Fatih Terim çok çok haklı, nedense Serdar yanına menajerini de alıp Ali Koç 'un adamıyla birlikte yemek yedikten sonra sürekli bir maç kaçırmalar cezalar tatil olayları aldı başını gitti

Madem gitmek istediği takım fenerbahçe o zaman istediğimiz bonservisi seve seve getirmek zorunda yoksa tek başına Tarık gibi Florya da otursun 1.5 sene, öyle menajeriyle kendi aklınca çakallık yapıp ben alacaklarıma karşılık bonservisimi alır koşa koşa fener'e giderim diye bir dünya yok ...

Yahu biz adama ne kadar sahip çıktık destekledik adam dün takımla vedalaştı bugün koşa koşa Fener 'le anlaşma yaptı yazıklar olsun Serdar 'a ...

Senin kavramış halin bu mu? Hala tudor dangalagi ile koca Terim ı aynı kefeye koyabiliyorsun. Birazdan aysal filan da dersin ya neyse. Işin özü şu kardeş , değil tudor u herhangi bir TD ü Terim ile kıyaslayamazsın sonunda hata ya da hatalar yapmış bile olsa.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hâlâ ezik ezik yorumlar. Aysal ne alaka yahu, her sıkışınca uzaktan yakından olayla alakası olmayan Aysal demenin manası nedir.

Terim ile Tudoru aynı kefeye koyan yok, ben Tudoru hiç bir zaman savunmadım. Olayı hâlâ anlamamışsın, ki buna da şaşırmıyorum okuduğunu kavarayamadığım bilinen bir durum sonuçta.

Terime laf atılınca nasıl da gözünüz dönüyor nasıl da kendinizden geçiyorsunuz şuurunuzu kaybediyorsunuz. Hiç birşey denmeyecek hep haklı her hareketi doğru.

Mesela Sarper bile bu konuda Terimin yanlış hareket ettiğini söylüyor.

sent via GSC

santrafor ve stoper gelmeden eren ve serdar'a yol vermeyecektik.hoca bu çapsız yönetim bu sefer dediklerimi alır diye bunlara güvenerek adamlara yol verdi şimdi eldeki kuşlardan da olacağız bu çapsız yönetim yüzünden.

Hâlâ ezik ezik yorumlar. Aysal ne alaka yahu, her sıkışınca uzaktan yakından olayla alakası olmayan Aysal demenin manası nedir.

Terim ile Tudoru aynı kefeye koyan yok, ben Tudoru hiç bir zaman savunmadım. Olayı hâlâ anlamamışsın, ki buna da şaşırmıyorum okuduğunu kavarayamadığım bilinen bir durum sonuçta.

Terime laf atılınca nasıl da gözünüz dönüyor nasıl da kendinizden geçiyorsunuz şuurunuzu kaybediyorsunuz. Hiç birşey denmeyecek hep haklı her hareketi doğru.

Mesela Sarper bile bu konuda Terimin yanlış hareket ettiğini söylüyor.

sent via GSC
Laf atabilirsin BOŞ laf atma ya da atanı savunma az destekli olsun, tudor u örneklemenin içine sokarsan cevabı da olur kardeş.

Ben Odoi'yi alalim filan demiyorum zaten. Git Fildisine, Kameruna, Ganaya kamp kur ve ozellikle orta saha, kanat, ve forvet oynayan yetenekli cocuklari alt yapiya al.10 cocuk alip 2si veya 3u 4u tutsa zaten ihyasin. Ayrica bunu 20 yil once denemisiz ve 5 oyuncudan Appiah gibi azmani yararlanamasak da bulmusuz
Sadece Afrika ülkeleri değil Meksika, Kolombiya gibi ülkelerde de bile acaip yetenek var. Yahu şu Psv de Lozano var. Daha tüyü bitmemişken bir kardeşimiz burda konusunu açmıştı. Dybala ikinci ligde oynarken birileri önermişti bir blogta. Gerçi bizim scout 28 yaşındaki gençleri bulmakla meşgul. Neyse ki arada bir de işe yarıyorlar Garry’de olduğu gibi. Haklarını yemeyelim.

SA dransfer sevdalısı reisler Michy Batshuayi hala gelmedi mi ?

Laf atabilirsin BOŞ laf atma ya da atanı savunma az destekli olsun, tudor u örneklemenin içine sokarsan cevabı da olur kardeş.

Sen hep dolu konuşuyorsun zaten ya.

Tamam Terim yapıyorsa vardır bir bildiği.

sent via GSC

Yapti tamam sonra döndü 3 tane daha şampiyonluk kazandırdı. Siz diyorsunuz ki hiç hata yapmasın. Yapsa bile sana 7 şampiyonluk kazandırmış adamı 6 ay çalışmış adamla kıyaslayıp yok o şunu yapsaydı yok bu şunu yapsaydı gibi komik örnekler vererek kıyaslayamaz kimse.

Galatasarayi Lucescu da Gerets de hamza da samp. Yapti. Hatta futbolcular feldkampi gonderip kendi baslarina da oldular. Tamam en basarilisi terim de habire de her olayda buna vurgu yapilmaz. Tudor kovulunca terim dersinki herkes dedi. Topcuyu sacma sekilde yolluyor lafina kupa sayisi ne alaka. 3 kere samp yaparken boyle keyfinin kahyasihareketler yapmiyordu. Ama 2. kez gelip batirdiginda yapiyordu. Ayriyetten lider olsak tamam da zaten ligde sakat durumdayiz bir de kadroyu bosaltiyor yerine kimi alacagi bilinmeden. Oturup inan mi edecegiz hocaya. Insallah 2. donemi degil de sonrakiler gibi olur

Tudor'un vasfı yok şunun vasfı yok adamlara sabrediliyor mu da başarı kazansın.

Sen hep dolu konuşuyorsun zaten ya.

Tamam Terim yapıyorsa vardır bir bildiği.

sent via GSC
Öyle bir şey yazmadım sen yazdin ben senin yazdıklarına yorum yaptım. Bu kadar celallenecek bir durum yok kardeş biz transfer işine dönelim

Camiadan gelen duyumlar transfer harekatının durma noktasına geldiği yönde.

Rodrigues'den gelen 4m dolar acil ödemelerde kullanılmış , serdar'ın serbest kalmaması için maaşı ödendi mi belli değil.Eren'in ki belli ödenmeyecek ve eren serbest kalacak.Kasada şu an 2-3 m euro falan varmış , hala parası ödenmeyen dolu topçu var.

Galatasarayi Lucescu da Gerets de hamza da samp. Yapti. Hatta futbolcular feldkampi gonderip kendi baslarina da oldular. Tamam en basarilisi terim de habire de her olayda buna vurgu yapilmaz. Tudor kovulunca terim dersinki herkes dedi. Topcuyu sacma sekilde yolluyor lafina kupa sayisi ne alaka. 3 kere samp yaparken boyle keyfinin kahyasihareketler yapmiyordu. Ama 2. kez gelip batirdiginda yapiyordu. Ayriyetten lider olsak tamam da zaten ligde sakat durumdayiz bir de kadroyu bosaltiyor yerine kimi alacagi bilinmeden. Oturup inan mi edecegiz hocaya. Insallah 2. donemi degil de sonrakiler gibi olur
Keyfine yaptigi hareketi soyler misin ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt