Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan çok yetenekli sözüm yok euvallah ama daha 18 yaşında bana göre daha kendini tam ispat edemedi Semih pragda 1.5 milyon alıyor 300 bin tl ye mi oynasın sadık kadarda yokmu bu çok iyi topçu demiyorum zaten elinden Serdar Ahmet maicon çıkmı en az 5-6 milyon Euro düşürmüşsün maaş bütçesini çokta cılkını çıkartma yani hocam
ozan semih'in olabileceği en üst noktadan 5 kat falan iyi topçu şu anki haliye

Kuşkusuz şu takımda e çok görmek istediğim adam Balotelli

Sneijder Galatasaray tarihinin en büyük transferi olabilir yaşı da hesaba katılırsa. 2 sene öncesince dünya kupası finali oynayan, şampiyonlar ligi kazanan ve dünyanın en iyi futbolcusu adayı olan bir adam. Ödülü alamamıştı gerçi ama çoğu kişi gibi ben de hak ettiğini düşünüyordum o sene. Bir başka en iyi futbolcusu adayı olan topçu da Ribery'di. O da en iyi scout transferi olabilir. Fransa ümit millide oynuyordu geldiğinde 2-3 milyon gibi bir para ödemiştik. Maaşını da ödeseydik keşke...
5 Milyon vermiştik Ribery için Metz'e yanlış hatırlamıyorsam.

Bu yüzden de kim bu yav da o kadar para veriliyor falan diye eleştiriler olmuştu.

sent via GSC

dursun-ozbek-i-iett-ye-sikayet-ettiler_f6122.jpg

Jardel transferi zirvedir yav. O yasda o formda birini alip getirmek dehset bi olaydi.

Şu konuda Sneijder transferi beğenilmiyor mu ben mi yanlış okuyorum? İş o noktaya geldiyse misyonunu tamamlamıştır forum, kapatalım gitsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Ryan Donk. Antalya kampında özel açıklamalarda bulundu. Savunmada ve forvette oynayabileceğini söyleyen orta saha oyuncusu, Taffarel’le çalışması durumunda ihtiyaç halinde kaleye de geçebileceğini belirtti. Galatasaray Fans on Twitter

Hali sahada her mevki de oynarım diyen adam temsili.

Sparta Prag, Semih Kaya'yı gönderme kararı aldı. [Express/CZ]

Semih Kaya'nın yıllık maaşı [1.5 milyon Euro] nedeniyle bonservisi düşük tutulacak.

Geçmiş olsun. İzmir’e kardeşinin düğününe geldiğinde menajerler aracılığıyla bizim kulüple görüştüğünü okumuştum. Doğru gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt