Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur , Emre ile şampiyonluk geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzatmak istemiyorum da Sneijder 2 sene önce dünya futbol tarihinin en iyi ikilisi denen oyuncuların önünde yılın orta sahası seçilmişti. Yani gel 5 milyon euroyu verelim bizde oyna ile Sneijder gelmez: ) Keza Melo bize gelmeden önceki sene 25 milyon euroya transfer oldu. 2009 yılında bu para ödeniyor hem de bir ön liberoya. Fernando iyi oyuncu tabi de ben potansiyellerini kıyasladım. Melo gerçekten çok daha önde, şu an bizdeki ilk senesi gibi top oynasa ve 27 yaşında olsa heralde 50 milyon falan bonservis bedelleri konuşulurdu. Drogba'yı da en iyi zamanında almadık ama formu baya iyiydi bize geldiğinde. Yaş olayına böyle futbolcularda çok takılmamak lazım, avrupada pazarlama, takım üstündeki etkisi, rakiplere tehditi bir ton şey var gerçek futbol fm'ye benzemiyor pek. Bir kere 10 numarada Sneijder forvette Drogba olan takıma karşı elini kolunu sallayarak kimse top oynayamaz bence, ki kimse oynayamadı zaten. Burak'ta o zaman en üst seviye zamanındaydı. Şu an yıldız dediğimiz oyuncuların ne somut olarak ne de soyut olarak hiçbir etkisi yok ki zaten o potansiyelde adamlar değiller.
Drogba 6-7 ay önce ş.l. kazanmamış mıydı bize imza atmadan önce?
Sneijder zaten zirve olabilir dediğimiz gibi.
Melo olayında herkes bidon olayına takılıyor ama unutulan şey bir futbolcunun İtalya'da balon seçilmesi için beklentinin çok yüksek olması ve adamın bunu karşılayamaması gerekiyor. Yani sosa da milan'a gitti bir şey oynamadı ama bidon da seçilmedi. Kimse sallamadı çünkü. Cannavaro, Ronaldinho adaylıkları olan adamlar mesela. Adriano 2 ya da 3 kez bidon seçildi. Rivaldo, Vieri bu adamlar da bidon. Yani o ödülü almak bile olaydır aslında. Dönemin italya piyasasına göre astronomik bir rakamla aldılar Melo'yu. Juve kümeden çıkmıştı yeni yapılanma vs ama o kadro tutmadı. Marchisio'ya bile saydırıyordu herkes o kadroda. Milli takım kariyerini de o hollanda maçı bitirdi. Yoksa Melo müthiş bir orta saha. World class.

Para basip alma durumu olmadi aslinda belhandadan ucuza geldi :)

7.5m bonservis 3.75te maaşti galiba
Belhanda ile ne alakasi var? Belhanda transferini ovdugumu nerde gordun?

28 yasindaki oyuncu Liverpool yerine bizi tercih ediyorsa evet para'yi basip aldik demektir.

Abdurrahim Albayrak: Onur senu bize alalummi
Onur: Ben sakatım başkanım
A.A: Ahaaa tam araduğum tutbolci. Cel yarun başla

240220171353402055676_2.jpg

Yıldırım Demirören: "Ben ve yönetim kurulum, hiçbir takım, hiçbir kişi, hiçbir camia için bir hakemimizi feda etmeyiz." (Sporxtv)

Mustafa Cengiz, 24 Kasım 2018'de 'Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya, derhal hakemlik mesleğini bırakmalıdırlar' açıklaması yapmıştı. Galatasaray Video on Twitter

Onur
Mariano-maicon-ahmet-emre
Selcuk-fernando-ömer
Mugdat-sinan-

Onur Kıvrak
Emre Taşdemir
Serdar Gürler
Vedat Muriqi

pakedi hala yapılmadı mı ?

mustafa ve abdurrahim bugün baya formdalar...

önce emre
simdi onur...

sampiyonluk geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt