- 12 Ocak 2013
- 50.633
- 59.911
- 4.323
Geçenlerde futbolu bıraktığına dair haberler vardı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Drogba 6-7 ay önce ş.l. kazanmamış mıydı bize imza atmadan önce?Uzatmak istemiyorum da Sneijder 2 sene önce dünya futbol tarihinin en iyi ikilisi denen oyuncuların önünde yılın orta sahası seçilmişti. Yani gel 5 milyon euroyu verelim bizde oyna ile Sneijder gelmez: ) Keza Melo bize gelmeden önceki sene 25 milyon euroya transfer oldu. 2009 yılında bu para ödeniyor hem de bir ön liberoya. Fernando iyi oyuncu tabi de ben potansiyellerini kıyasladım. Melo gerçekten çok daha önde, şu an bizdeki ilk senesi gibi top oynasa ve 27 yaşında olsa heralde 50 milyon falan bonservis bedelleri konuşulurdu. Drogba'yı da en iyi zamanında almadık ama formu baya iyiydi bize geldiğinde. Yaş olayına böyle futbolcularda çok takılmamak lazım, avrupada pazarlama, takım üstündeki etkisi, rakiplere tehditi bir ton şey var gerçek futbol fm'ye benzemiyor pek. Bir kere 10 numarada Sneijder forvette Drogba olan takıma karşı elini kolunu sallayarak kimse top oynayamaz bence, ki kimse oynayamadı zaten. Burak'ta o zaman en üst seviye zamanındaydı. Şu an yıldız dediğimiz oyuncuların ne somut olarak ne de soyut olarak hiçbir etkisi yok ki zaten o potansiyelde adamlar değiller.
Belhanda ile ne alakasi var? Belhanda transferini ovdugumu nerde gordun?Para basip alma durumu olmadi aslinda belhandadan ucuza geldi
7.5m bonservis 3.75te maaşti galiba
Sporxtv)
Mustafa Cengiz, 24 Kasım 2018'de 'Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya, derhal hakemlik mesleğini bırakmalıdırlar' açıklaması yapmıştı. Galatasaray Video on TwitterRibery 3 yıl Aslan! - FutbolNasıl opsiyonu kullandık ya adam zaten kışın bize geldi 5 Milyona yazın da parasını vermedik diye kaçıp gitti işte.
6 ay oynadı bizde sadece.
sent via GSC
Onur
Mariano-maicon-ahmet-emre
Selcuk-fernando-ömer
Mugdat-sinan-
Onur
Mariano-maicon-ahmet-emre
Selcuk-fernando-ömer
Mugdat-sinan-