Transfer Nöbeti (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maxresdefault.webp

Drogba 6-7 ay önce ş.l. kazanmamış mıydı bize imza atmadan önce?
Sneijder zaten zirve olabilir dediğimiz gibi.
Melo olayında herkes bidon olayına takılıyor ama unutulan şey bir futbolcunun İtalya'da balon seçilmesi için beklentinin çok yüksek olması ve adamın bunu karşılayamaması gerekiyor. Yani sosa da milan'a gitti bir şey oynamadı ama bidon da seçilmedi. Kimse sallamadı çünkü. Cannavaro, Ronaldinho adaylıkları olan adamlar mesela. Adriano 2 ya da 3 kez bidon seçildi. Rivaldo, Vieri bu adamlar da bidon. Yani o ödülü almak bile olaydır aslında. Dönemin italya piyasasına göre astronomik bir rakamla aldılar Melo'yu. Juve kümeden çıkmıştı yeni yapılanma vs ama o kadro tutmadı. Marchisio'ya bile saydırıyordu herkes o kadroda. Milli takım kariyerini de o hollanda maçı bitirdi. Yoksa Melo müthiş bir orta saha. World class.
Hiç bu açıdan düşünmemiştim bidon olayını. (y)

peki florya'da terim'den habersiz kuş uçmaz
terim'in istemediği hiçbir topçu floryaya giremez diyenlerin
taşdemir transferi içi 2 saattir başkanı ve apoyu itin götüne sokması desem

Maicon ve Ahmet gönderilip Mangala, Juan Jesus veya Marcano gelecekse Semih Kaya da buyursun gelsin. Ahmet’i top diye oynar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Akıyor bugün maşallah.

Emre, Onur sırada kim var acaba.

sent via GSC

Belhanda ile ne alakasi var? Belhanda transferini ovdugumu nerde gordun?

28 yasindaki oyuncu Liverpool yerine bizi tercih ediyorsa evet para'yi basip aldik demektir.

Para basmak(savurmak) deyince aklima belhanda transferi geliyor ondan o kiyasi yaptim.

Benim de demek istedigim tamam bir sekilde avrupada alamayacagi paralari vermisiz ama o donemin sartlarinda bile cok ucuk paralar vermemisiz

Belhanda ile ne alakasi var? Belhanda transferini ovdugumu nerde gordun?

28 yasindaki oyuncu Liverpool yerine bizi tercih ediyorsa evet para'yi basip aldik demektir.

Bu dediğin bana saçma geliyor, en fazla parayı biz teklif etmiş olamayız değilmi? Eğer öyleyse tamam haklısın derim. Ama aksi durumda ortada bir ikna bir başarı var demektir bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Malum şahıs için dostluğumuz pazara kadar değil mezara kadar diyen biri transferlerimizi baltalayıp akbilsporu şampiyon yapmaya çalışıyor olabilir...

onur 1.5m tl oynayacaksa gelsin
muslera çipeyi falan iplemiyor,kesecek adam olmadığını düşünüp yayıyor

Bu dediğin bana saçma geliyor, en fazla parayı biz teklif etmiş olamayız değilmi? Eğer öyleyse tamam haklısın derim. Ama aksi durumda ortada bir ikna bir başarı var demektir bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Illa ki orta da bir ikna vardir. Sneijder bizde yillik 5-6m kazaniyordu. Premier League ve Liverpool'da oynamak varken 28 yasindaki oyuncu Turkiye'yi tercih ediyorsa bu para ile alakalidir. Neyse fazla uzatmak istemiyorum, ne demek istedigim anlasilmistir diye dusunuyorum.

İlk transferimiz tahmini 20 ocakta yaparız demiştim çok iyimser dusunmusum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt